Адреса:
"с. Грозинці вул. Головна 68", Чернівці, Чернівецька область
Вишня Пустунка — середньостиглий сорт, який відзначається високою врожайністю та відмінними смаковими якостями, плоди соковиті, солодкі з приємною кислинкою. Вона добре переносить посуху, що робить її ідеальною для регіонів з недостатньою кількістю вологи. Окрім цього, Пустунка відзначається високою лежкістю, що забезпечує тривале зберігання без втрати якості.
Переваги вишні Пустунка: Висока врожайність (30 – 40 кг);
Освіжаючий, кисло – солодкий смак;
Плоди мають гарний зовнішній вигляд і приємну текстуру;
Швидкий початок плодоношення;
Відмінна лежкість плодів;
Тривалий період плодоношення;
Хороша посухостійкість;
Висока морозостійкість (до -25 °C);
Висока стійкість до хвороб;
Відмінна транспортабельність.
Селекція вишні Пустунка Сорт виведений в Україні з метою створення високопродуктивного і стійкого до місцевих кліматичних умов сорту, що забезпечує стабільний урожай і відмінну якість плодів.
Основна інформація про сорт вишні Пустунка Основна особливість вишні Пустунка: унікальність цього сорту полягає в його високій врожайності й відмінних смакових якостях плодів. Крона вишні середньої густини має округлу акуратну форму. У період цвітіння вона щільно покривається нижніми, злегка рожевими суцвіттями, а у період дозрівання ягід виглядає ефектно і ошатно.
Висота дорослого дерева вишні Пустунка: до 4 м.
Місце посадки саджанців вишні Пустунка: найкраще росте на сонячних ділянках з добре дренованим, родючим ґрунтом, захищених від холодних вітрів.
Схема посадки саджанців вишні Пустунка: 3 x 3 м, 4 х 4 м, 4 х 2 м.
Розмір посадкової ями для саджанців вишні Пустунка: повинен бути достатнім для розміщення кореневої системи рослин — 60х60х60 см.
Плодоношення вишні Пустунка: починає плодоносити на 3 – 4 рік після посадки.
Запилення вишні Пустунка: сорт самобезплідний. Кращими запилювачами є: Самсонівка, Чорнокорка та черешні Валерій Чкалов і Вінка.
Дозрівання вишні Пустунка: у період 1 декади липня.
Врожайність вишні Пустунка: до 30 – 40 кг з дорослого дерева.
Плоди вишні Пустунка: великі, одномірні, плоско – округлі, з округлою вершиною, основа з поглибленням, темно – червоного забарвлення. Вага 5 – 6 г. М'якуш темно – червоний, ніжний, соковитий. Кісточка дрібна, округла, легко відділяється. Смак кисло – солодкий, освіжаючий.
Морозостійкість вишні Пустунка: витримує зниження температур до -25 °C.
Посухостійкість вишні Пустунка: висока.
Імунітет до хвороб вишні Пустунка: показує високий рівень.
Рекомендації при посадці саджанців вишні Пустунка Оберіть добре дренований, родючий ґрунт;
Виберіть сонячне місце, захищене від сильних вітрів, щоб рослина отримувала достатньо сонячного світла;
Викопайте яму розміром 60х60x60 см, щоб забезпечити достатньо простору для кореневої системи;
На дно ями покладіть дренажний шар з гравію або битої цегли, потім додайте компост або перегній для покращення родючості ґрунту;
Установіть саджанець так, щоб коренева шийка була на рівні ґрунту, засипте коріння підготовленою ґрунтовою сумішшю, ущільнюючи землю навколо кореневої системи;
Після посадки рясно полийте саджанець (3 – 4 відра води), сформуйте поливальну лунку і замульчуйте пристовбурне коло для збереження вологи;
Протягом першого року регулярно поливайте саджанець, особливо в посушливі періоди, щоб забезпечити оптимальні умови для вкорінення і росту.
ВАЖЛИВО: Ні в якому разі не можна ставити коріння на органічне добриво. Коріння можуть "підпалитись".
Як купити саджанці вишні Пустунка в інтернет-магазині «Садовий Розмай» Купити якісні саджанці сорту вишні Пустунка за низькою ціною можна оформивши замовлення на сайті або зателефонувати за телефоном. Безкоштовна консультація садівника перед покупкою. Велику увагу ми приділяємо упаковці саджанців перед відправкою перевізниками. Для того, щоб коренева частина рослин не пересохла при транспортуванні товару, нашими інженерами було розроблено обладнання та технологію для пакування кореневої частини рослин. Завдяки цій технології, саджанці добре зберігаються при транспортуванні посилки.
Процес упаковки: Коріння саджанців обробляються спеціально приготованим розчином, так званою "бовтанкою", потім посипаються вологою тирсою і обмотуються стрейч – плівкою.
№566071
Створено: 17 вересня