Спаржа соєва Фу Джу 500г (Китай) 374 грн
Фільтрувати
Всі категорії
Виберіть категорію
107 793 оголошення - переглянути всі оголошення
Україна
Пошук по країні
Пошук по країні
  • Вінницька область
  • Волинська область
  • Дніпропетровська область
  • Донецька область
  • Житомирська область
  • Закарпатська область
  • Запорізька область
  • Івано-Франківська область
  • Київська область
  • Кіровоградська область
  • Крим
  • Луганська область
  • Львівська область
  • Миколаївська область
  • Одеська область
  • Полтавська область
  • Рівненська область
  • Сумська область
  • Тернопільська область
  • Харківська область
  • Херсонська область
  • Хмельницька область
  • Черкаська область
  • Чернігівська область
  • Чернівецька область
Харківська область
Пошук по регіону
Пошук по регіону
  • Балаклія
  • Барвінкове
  • Богодухов
  • Валки
  • Великий Бурлук
  • Вовчанськ
  • Високий
  • Дергачі
  • Зміїв
  • Ізюм
  • Слобожанське
  • Красноград
  • Куп'янськ
  • Лозова
  • Люботин
  • Мерефа
  • Нова Водолага
  • Первомайський
  • Пісочин
  • Солоницівка
  • Харків
  • Чугуїв

Спаржа соєва Фу Джу 500г (Китай)

№569107
Створено: вчора
Спаржа соєва Фу Джу 500г (Китай) Харків - фото 1
Спаржа соєва Фу Джу 500г (Китай) Харків - фото 2
Спаржа соєва Фу Джу 500г (Китай) Харків - фото 3
Адреса: Харків, Харківська область
Вага упаковки: 0.5кг
Соєва Спаржа Фу Джу 500г (Китай). Соєва спаржа, по-іншому фучжу чи юка – це напівфабрикат із сої, який готують китайці, як національна страва. Основний інгредієнт, що використовується в рецептах приготування спаржі корейською, не має прямого відношення до однойменної рослини. Правильно називати його юка японською, фучжу китайською або в крайньому випадку китайською папороттю. Як же зробити спаржу корейською, якщо дана рослина не є її основою? Продукт готують із соєвого молока, яке кип'ятять до появи на поверхні плівки – фупі. Якщо підвісити цю плівку, то вона набуває цікавої витягнутої форми. Коли вона висихає, і виходить фучжу. Ви можете поцікавитися, що таке соєве молоко? Насправді це звичайна соя, подрібнена до стану однорідності, а потім відварена. Молоко готують дуже просто: спочатку замочують сою, наполягають її на воді, потім варять на невеликому вогні, суворо дотримуючись необхідних пропорцій сої та води, а наприкінці перетирають і зціджують. Запах такого молока цілком приємний, колір натуральний, а ось смаку, як такого, воно не має. Інша справа – китайська папороть. Його смак оригінальний і пікантний, тому наявність на столі салату зі спаржі корейською стане родзинкою вашого званого обіду. До того ж, як відзначають дієтологи, завдяки фучжу можна оздоровитись та скинути зайву вагу. Ось кілька рецептів, якими ви можете легко скористатися, готуючи фучжу у себе вдома. «СУХА СПАРЖА» Залийте основний продукт окропом та дайте настоятися протягом години. За цей час ви встигнете розігріти сковороду і обсмажити на ній цибулю, попередньо нарізану півкільцями. Рослинна олія стане заправкою до вашої страви, а ось саму цибулю можна викинути або за бажання залишити. Додайте в маринад тиск часник, трохи перцевого, а потім і соєвого соусу, добре обсмажте на сковороді. Після цього залийте сумішшю проціжену та висушену від води соєву спаржу, перемішайте і дайте охолонути. Спробуйте страву і за потреби додайте східних спецій та солі. СОЄВИЙ СУП Нескладний у приготуванні пісний та ситний супчик можна отримати з соєвої спаржі, солодкої моркви, коріандру та часнику. Поєднання приправ дає страві смак улюбленої багатьма моркви по-корейськи. При цьому перше чимось нагадує за смаком традиційний зимовий суп, який варять на бульйоні з макаронами та морквою. Замочіть 60 г сухого продукту у воді, яку виливайте. Її можна використовувати для приготування супу. Альтернативою фуджу може стати щільний тофу. Основний інгредієнт ріжемо на шматочки, моркву трьом на дрібній тертці або подрібнюємо ножем. Так само чинимо і з почищеним часником. Для приготування його потрібно 4-5 зубчиків. Потім у столовій ложці рослинної олії тушкуємо часник, морква, мелене насіння кінзи, постійно помішуючи. У каструлю для супу додаємо воду, нарізану соєві кубики та протушковану заправку. Доводимо страву до кипіння. Варити суп потрібно на середньому вогні, трохи підсоливши воду. Подають його гарячим. Спробуйте додати до свого раціону салати та супи з фучжу – і ви не пошкодуєте. Завдяки цьому уні
№569107
Створено: вчора
374 грн
Додати у кошик Зворотній дзвінок Повідомлення Контакти

Sezam

Був онлайн сьогодні 12:16
Немає відгуків
Подібні пропозиції

Спаржа соєва Фу Джу 500г (Китай) купити в Харків за ціною 374 грн. Номер пропозиції 569107 на сайті DOMARKET. Соєва Спаржа Фу Джу 500г (Китай). Соєва спаржа, по-іншому фучжу чи юка – це напівфабрикат із сої, який готують китайці, як національна страва....

Domarket.ua - ваш надійний маркетплейс для онлайн-шопінгу. Великий вибір товарів, найкращі ціни та перевірені постачальники. Відкрийте для себе світ якісних покупок на domarket.ua!

Вгору