Адреса:
Харків, Харківська область
Локшина швидкого приготування Kitakata Spicy Umakara Ramen IGARASHI SEIMEN Kitakata Spicy Umakara Ramen від IGARASHI SEIMEN – це справжня гастрономічна подорож до Японії, не виходячи з дому! Ця локшина створена за традиційними японськими рецептами і дарує автентичний смак рамені зі знаменитого міста Кітаката, яке відоме своїми унікальними локшинними стравами. Цей продукт відрізняється гострим та насиченим смаком Umakara соусу, що є гармонійним поєднанням гострих, пряних та солодких нот. Тонка і одночасно пружна локшина зберігає свою структуру після приготування, забезпечуючи справжню насолоду від кожного шматочка. Як приготувати Kitakata Spicy Umakara Ramen: Закип'ятіть воду: Влийте 450 мл води в каструлю і доведіть до кипіння. Додайте локшину в киплячу воду і варіть протягом 4-5 хвилин, іноді помішуючи, щоб локшина поступово зварилася. Додайте спеції Після того, як локшина буде готова, вимкніть вогонь і додайте пакетики зі спеціями та соусом Umakara. Ретельно перемішайте, щоб спеції розчинилися та рівномірно покрили локшину. Подача: Рамен готовий до вживання! Ви також можете додати улюблені інгредієнти – зелень, яйце, шматочки курки або овочі, щоб зробити страву ще смачнішою та ситною. IGARASHI SEIMEN - японська компанія з багаторічним досвідом у виробництві локшини, яка дотримується традиційних методів та сучасних технологій. Їхня продукція високо цінується за високу якість та справжній смак, що відображає дух японської кулінарії. Kitakata Spicy Umakara Ramen – це чудовий вибір для тих, хто цінує оригінальний смак та швидкість приготування. Локшина швидкого приготування Kitakata Spicy Umakara Ramen IGARASHI SEIMEN Kitakata Spicy Umakara Ramen від IGARASHI SEIMEN – це справжня гастрономічна подорож до Японії, не виходячи з дому! Ця локшина створена за традиційними японськими рецептами і дарує автентичний смак рамені зі знаменитого міста Кітаката, яке відоме своїми унікальними локшинними стравами. Цей продукт відрізняється гострим та насиченим смаком Umakara соусу, що є гармонійним поєднанням гострих, пряних та солодких нот. Тонка і одночасно пружна локшина зберігає свою структуру після приготування, забезпечуючи справжню насолоду від кожного шматочка. Як приготувати Kitakata Spicy Umakara Ramen: Закип'ятіть воду: Влийте 450 мл води в каструлю і доведіть до кипіння. Додайте локшину в киплячу воду і варіть протягом 4-5 хвилин, іноді помішуючи, щоб локшина поступово зварилася. Додайте спеції Після того, як локшина буде готова, вимкніть вогонь і додайте пакетики зі спеціями та соусом Umakara. Ретельно перемішайте, щоб спеції розчинилися та рівномірно покрили локшину. Подача: Рамен готовий до вживання! Ви також можете додати улюблені інгредієнти – зелень, яйце, шматочки курки або овочі, щоб зробити страву ще смачнішою та ситною. IGARASHI SEIMEN - японська компанія з багаторічним досвідом у виробництві локшини, яка дотримується традиційних методів та сучасних технологій. Їхня продукція високо цінується за високу якість та справжній смак, що відображає
№570207
Створено: Сьогодні