Рибний бульйон сухий Хондаші Yuan Xiang 1кг 779 грн
Фільтрувати
Всі категорії
Виберіть категорію
107 780 оголошень - переглянути всі оголошення
Україна
Пошук по країні
Пошук по країні
  • Вінницька область
  • Волинська область
  • Дніпропетровська область
  • Донецька область
  • Житомирська область
  • Закарпатська область
  • Запорізька область
  • Івано-Франківська область
  • Київська область
  • Кіровоградська область
  • Крим
  • Луганська область
  • Львівська область
  • Миколаївська область
  • Одеська область
  • Полтавська область
  • Рівненська область
  • Сумська область
  • Тернопільська область
  • Харківська область
  • Херсонська область
  • Хмельницька область
  • Черкаська область
  • Чернігівська область
  • Чернівецька область
Харківська область
Пошук по регіону
Пошук по регіону
  • Балаклія
  • Барвінкове
  • Богодухов
  • Валки
  • Великий Бурлук
  • Вовчанськ
  • Високий
  • Дергачі
  • Зміїв
  • Ізюм
  • Слобожанське
  • Красноград
  • Куп'янськ
  • Лозова
  • Люботин
  • Мерефа
  • Нова Водолага
  • Первомайський
  • Пісочин
  • Солоницівка
  • Харків
  • Чугуїв

Рибний бульйон сухий Хондаші Yuan Xiang 1кг

№569881
Створено: вчора
Рибний бульйон сухий Хондаші Yuan Xiang 1кг Харків - фото 1
Рибний бульйон сухий Хондаші Yuan Xiang 1кг Харків - фото 2
Рибний бульйон сухий Хондаші Yuan Xiang 1кг Харків - фото 3
Рибний бульйон сухий Хондаші Yuan Xiang 1кг Харків - фото 4
Адреса: Харків, Харківська область
Вага: 1000г
Даші (на японському вимовляється Дасі) - це обов'язковий компонент японської кухні, який формує смак страви. Дасі являє собою основу для бульйону, який готується шляхом випарювання продуктів тваринного і рослинного походження з метою отримання екстракту, що формує аромат майбутнього страви. У японській кулінарії використовуються наступні відомі різновиди дасі: на основі стружки японської скумбрії Кацуо і сухих бурих водоростей комбу, нібосі (хрусткі дрібні сардинки), комбу або грибів шиітаке. Дасі є аналогом бульйону, або відвару в розумінні західної кулінарії і бульйону тан в китайській кухні. Японський дасі володіє трьома безумовними перевагами: Дасі сам по собі має яскраво виражений вишуканий смак. Дасі сприяє вилученню ароматів з інгредієнтів, покращуючи смак страви в цілому. Дасі сприяє досягненню збалансованого смаку суміші різних інгредієнтів. Саме тому дасі вважається ключовим елементом японської кухні і може використовуватися в різних стравах, як відварних, так і приготованих на грилі або на пару. Основу дасі, що надає японським стравам неповторний смак, традиційно становить стружка тунця боніто (кацуобус) або сухі водорості комбу. Екстракт Кацуо забезпечує багатство смаку і повноцінний букет страви, в той час як водорості комбу розкривають природні аромати інгредієнтів і сприяють отриманню збалансованого смаку страви в цілому. Однією з відмінних рис японської кухні є прагнення підкреслити оригінальний смак кожного з використаних інгредієнтів.
№569881
Створено: вчора
779 грн
Додати у кошик Зворотній дзвінок Повідомлення Контакти

Sezam

Був онлайн 12 вересня 22:41
Немає відгуків
Подібні пропозиції

Рибний бульйон сухий Хондаші Yuan Xiang 1кг купити в Харків за ціною 779 грн. Номер пропозиції 569881 на сайті DOMARKET. Даші (на японському вимовляється Дасі) - це обов'язковий компонент японської кухні, який формує смак страви. Дасі являє собою основу для бульйону,...

Domarket.ua - ваш надійний маркетплейс для онлайн-шопінгу. Великий вибір товарів, найкращі ціни та перевірені постачальники. Відкрийте для себе світ якісних покупок на domarket.ua!

Вгору