Адреса:
Харків, Харківська область
Олія Розторопші холодного пресування 100% натуральна 200 мл (Україна) Про користь розторопші було відомо давно, правда свою народну назву -Чортополох)) ✓Розторопша виступає: •як потужний гепатопротектор •як профілактичний засіб проти діабету. ✓Які ж властивості має ця відстань: ствердіння токсинів; встановлення мембрани клітин печінки; обтискає запальні процеси в печінці та жовчному міхурі; . Це стосується у разі отруєння. До олії переходять практично всі корисні речовини рослини. Найбільше розторопша цінується за силімарин. Це найсильніший антиоксидант, який нейтралізує вільні радикали. Також засіб стимулює вироблення глутатіону. Ця речовина складається з трьох важливих амінокислот, що очищають печінку від накопичених хімічних речовин. Крім цього, у продукті міститься хлорофіл, який сприяє відновленню пошкоджених клітин. Чим корисна олія розторопші для печінки: усуває кольки та знімає біль; стимулює утворення ферментів; знімає запалення; покращує обмінні процеси в органі; захищає від шкідливого впливу алкоголю. Олію можна використовувати як профілактику хвороб. Цей засіб корисно вживати після бурхливих застілля, особливо зимової або майської череди свят. Олія розторопші має зеленуватий відтінок, що пояснюється наявністю в ньому хлорофілу. Ця антибактеріальна речовина активізує обмінні процеси в клітинах, сприяє загоєнню ран і епітелізації, омолоджує тканини. Крім того, хлорофіл сприятливо впливає на роботу травної, серцево-судинної та ендокринної систем, перешкоджає утворенню каменів у нирках. Каротиноїди, що входять до складу олії, стимулюють обмін речовин у серцевому м'язі та печінці. Каротин необхідний для сітківки очей і корисний у разі атеросклерозу. Токофероли, які є компонентами олії розторопші, запобігають розвитку пухлин, перешкоджають старінню організму, підтримують репродуктивні функції. Силімарин — особливий компонент олії розторопші. Він здатний зміцнювати та регенерувати клітини печінки. Саме ця речовина не дає холестерину осідати на стінках судин і виводить його з організму, нормалізуючи загальний жировий обмін. Олія розторопші містить і необхідні організму поліненасичені кислоти — лінолеву (омега-6) й олеїнову (омега-9). Ці кислоти «відповідають» за ліпідний обмін і гормональний баланс, зміцнюють імунітет, виводять з організму токсини та покращують загальний стан. Крім цих, в олії розторопші є й інші кислоти — пальмітинова, стеаринова, арахінова, бігонова. Богато олія розторопші і природними антиоксидантами — вітамінами А й Е. У сукупності ці два вітаміни запобігають розвитку запальних процесів, покращують стан шкіри та органів зору, захищають людський організм від інфекційних і онкологічних захворювань. вітамін D, що входить до складу олії, дає організму повноцінно засвоювати кальцій і фосфор, зміцнює імунітет, відповідає за нормальне функціонування серця, судин і щитоподібної залози. Вітамін К, що також міститься в олії розторопші, необхідний для нормального функціонування нирок. Вітаміни групи В, що містяться в олії розторопші
№568879
Створено: вчора