Адреса:
Харків, Харківська область
Магнітоімпульсні кавітаційні реактори Roton, компанії
Cts, з автоматизованою системою управління кавітаційними процесами Єсє.
Магнітоімпульсні кавітаційні реактори Roton є результатом останніх досягнень нашої компанії в галузі кавітаційної обробки рідин у різних комбінаціях, а також сумішей рідин із твердими продуктами.
У реакторах Cts Roton кавітація створюється магнітно-імпульсним гідродинамічним методом у потоці, що дозволяє ефективно обробляти будь-які рідини у промислових обсягах.
Кавітаційна хмара утримується магнітним полем саме в тій області реактора, в якій відбувається обробка, і негайно впливає на сировину, що проходить через кавітатор.
Це забезпечує високу ефективність, надійність та довговічність наших реакторів.
За допомогою кавітаційних реакторів Roton можна вирішувати складні технологічні завдання, такі як:
інтенсивне емульгування і гомогенізація рідин, що важко змішуються, з метою отримання стійких у часі високоякісних емульсій.
Застосовується у харчовій, фармацевтичній, хімічній промисловості;
виробництво рідких кормів у сільському господарстві;
інтенсифікація процесів
Кавітаційна дія ефективно використовується для екстрагування пектину, каротину, таніну, астаксантину та інших цінних речовин біомаси.
Універсальність та Унікальність технологічного процесу.
На тому самому обладнанні можлива переробка різних типів сировини, без переналаштування технологічної лінії.
Збільшення ступеня переробки у вигляді руйнування клітинних мембран. Кавітація механічно руйнує стінку клітини силами зсуву, полегшується перенесення маси з клітини розчинник. Зменшення розміру частинок за допомогою кавітації збільшує площу поверхні контакту твердої та рідкої фаз.
Використання нетоксичних полярних розчинників (спирти, вода та ефіри), як наслідок, можливість переробки складніших сполук.
Безпека процесу екстрагування – немає високих тисків, відсутність токсичних розчинників.
Етерифікація органічних кислот із виділенням ефірів у процесі , які легше засвоюються організмом людини.
Одержання продукції лише класу «Органік» – в процесі беруть участь лише 100% натуральні інгредієнти.
Виробництво соків, пюре, паст, Високопродуктивне та безвідходне.
Дана технологія дозволяє переробляти овочі та фрукти разом зі шкіркою, як, наприклад, томати або цитрусові, оскільки подрібнення відбувається на мікрорівні.
Пастеризація та одночасна гомогенізація молока, соків, напоїв тощо.
Гомогенізація білково-жирових молочних крапель до 1–2 мкм. Витрати електроенергії на обробку молочного потоку у згаданому процесі в десятки разів менші, ніж у традиційних плунжерних гомогенізаторах з потужними електроприводами. Холодна кавітаційна пастеризація з гарантованим знищенням бактерій при збереженні вітамінів.
Промислові кавітаційні реактори Roton характеризуються простотою в обслуговуванні та експлуатації, надійністю та довговічністю, високою ефективністю кавітаційної обробки продуктів.
Реактори Roton спроектовані для безперервної роботи у промислових умовах – у режимі 24/7.
Проточна частина реакторів (кавітаційна камера) виконана із спеціальної нержавіючої сталі, що дозволяє використовувати їх у харчовій, фармацевтичній та хімічній промисловості.
№346873
Створено: 4 квітня
Артем
Був онлайн 4 квітня 15:10