Адреса:
а/я 39 Киев 04108, Київ, Київська область
Розміри 28х17х12 див. Матеріал кераміка. Як доглядати посуд з кераміки Керамічним посудом люди користуються дуже давно. Зараз кераміка залишається одним із найпоширеніших матеріалів для виготовлення столових та чайних сервізів, форм для запікання, різних ємностей, глечиків, мисок та горщиків. У керамічного посуду безліч переваг. По-перше, вона красиво та оригінально виглядає. По-друге, це один із найбільш екологічно чистих матеріалів. По-третє, глина підходить людині з погляду енергетики – забирає негативну енергію та заряджає позитивну, яку вона отримала у процесі виготовлення. І, нарешті, по-четверте, керамічний посуд доступний за ціною практично всім. Крім того, такий посуд зберігає продукти гарячими або холодними довше, ніж будь-який інший. Так що можна довго насолоджуватися теплим чаєм або кавою, якщо пити його з керамічної чашки. Тонкощі звернення Якщо фарфорові сервізи переважно використовують для сервірування святкових столів, то сервізи з кераміки постійно супроводжують нас у повсякденному житті. Керамічні чайні сервізи асоціюються з приємним проведенням часу в родинному колі або найближчих друзів. Але для того, щоб керамічний посуд служив довгі роки і доставляв господарям та гостям лише приємні емоції, необхідно виконувати кілька правил: Новий посуд потрібно вимити в теплій воді, витерти рушником і просушити. Для миття не потрібно використовувати гарячу воду; Якщо у Вас є вироби з кераміки з кришками (чайники, цукорниці, горщики, форми для запікання тощо), зберігайте їх відкритими; Мити сервізи з кераміки потрібно із застосуванням миючих засобів, що щадять, без запаху. Можна використовувати соду. Зараз виробляють багато керамічного посуду, який можна мити навіть у посудомийній машині. Намагайтеся мити такий посуд відразу після їжі або приготування їжі; Якщо керамічний посуд дуже забруднений, не замочуйте його надовго у воді. Також не можна використовувати металеві щітки або грубі абразивні матеріали. У крайньому випадку можна потерти дрібним піском або золою; Глина дуже добре вбирає запахи, тому намагайтеся використовувати кожну продукцію для певної їжі. Наприклад, форму, в якій готуєте печеню, не використовуйте для випікання фруктового пирога; Якщо виріб почав неприємно пахнути, промийте його в розчині оцту; Бережіть кераміку від пошкоджень, не дряпайте вилками та лопатками; Бережіть керамічну посудину від різких перепадів температури, вона цього боїться. Сміливо вибирайте керамічну посудину для щоденного використання! Вона не вимагає складного догляду і стане надійним помічником на кухні. Тим більше більшість сучасних чашок і тарілок з кераміки можна використовувати в мікрохвильовій печі. Також зараз можна підібрати керамічний сервіз для урочистих заходів, за своїм зовнішнім виглядом вони не поступаються виробам із дорожчих матеріалів.
№510559
Створено: 15 серпня