Адреса:
Київ, Київська область
Кількість в упаковці:
92шт.
Вітаміни:
В1 (тиамин), U (S-метилметионин), В12 (метилкобаламин), ПАБК (пара-аминобензойная кислота)
Захист від застуди, вірусних і бактеріальних інфекцій Форма випуску Біологічно активна рідина (БАЖ) Склад Межклеточная і внутрішньоклітинна рідина з плодів грейпфрута Значення для організму Найбільший з цитрусових і найбільш загадковий. У перекладі з англійської означає «виноградний плід». Плід - справжня скарбниця корисних речовин, активних комбінацій вітамінів і мінералів, які і визначають виражені фармакологічні властивості. Грейпфрут здатний регулювати процеси травлення, попереджати інфекційні захворювання, знижувати рівень холестерину і цукру в крові, рятувати від зайвих кілограмів, активізувати сексуальні можливості, підвищувати тонус організму літніх людей, уповільнювати процеси старіння. Плоди грейпфрута, активно впливаючи на процеси травлення, покращують вироблення жовчі, позбавляють від запорів, використовуються в комплексних програмах при жовчнокам'яній хворобі. Відзначається позитивна динаміка при використанні грейпфрута в терапії гастритів, виразкової хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки, в тому числі обтяженої бактеріальною інфекцією (helicobacter pylori, campylobacter jejiuni). Грейпфрут перешкоджає утворенню набряків, сприяє виведенню з організму зайвої рідини, токсинів, продуктів обміну. Є перевіреним засобом очищення, активізації лимфодренажных функцій, перешкоджає попередження поширення процесів запалення і виникнення пухлин. Для позбавлення від зайвих кілограмів грейпфрутова дієта вважається однією з найнадійніших. Біологічно активні речовини грейпфрута сприяють розщепленню більшої частини жирів, прискорення обмінних процесів, зниження набряклості жирової тканини. Зниження ваги, із введенням у раціон грейпфрута, йде набагато активніше, поліпшується метаболізм вуглеводів, гальмується їх перетворення в жири. Встановлено, що нарингенин і нарингін, біологічний активні речовини грейпфрута, беруть участь у процесах накопичення кофеїну в плазмі крові, внаслідок чого посилюється його термогенний ефект, активніше розщеплюються молекули жирів, утилізуються жирові накопичення. Додатковий вплив на процес схуднення надає сам нарингін, що володіє жовчогінним ефектом, спрямованим на виведення зайвих жирів з організму. Дослідження вчених Гарвардського університету підтверджують механізми впливу грейпфрута на контроль стану жирів і глюкози в організмі людини. Грейпфрут настоящий помощник для любителей застолья, его можно рекомендовать, как средство профилактики для лиц контролирующих свой вес а также в качестве поддержки организма в период праздников. При сахарном диабете грейпфрут необходим в рационе питания для снижения уровня сахара в крови. Исследования, проведенные в США, доказали, что грейпфрут оптимизирует работу печени, поджелудочной железы, выработку инсулина, снижает риск развития раковых опухолей (каротиноид ликопин). Благотворно впливаючи на нервову систему, плоди здатні підтримати емоційну рівновагу, тому рекомендовані при підвищених емоційних і фізичних навантаженнях, депресії, апатії. Вони покращують настрій (як і всі сонячні
№496954
Створено: 31 липня