Адреса:
Київ, Київська область
Рекомендовано у якості додаткового джерела ПНЖ кислот Омега-3,6,9, які є незамінними і надходять в організм тільки через їжу. В організмі вони оптимізують протікання різних біохімічних і фізіологічних реакцій, а також покращують фізичну форму. Дієтична добавка «ПНЖ кислоти Омега» знижує ризик можливості захворювання серця, захищає від мігрені, високого кров'яного тиску, артритів, астми, уповільнює розвиток пухлин. «ПНЖ кислоти Омега» - дієтична добавка до їжі, яка є додатковим джерелом Омега - 3, Омега - 6 і Омега - 9. Незамінні поліненасичені жирні кислоти сприяють виробленню в організмі простагландинів, що володіють протизапальною дією. Крім того, вони сприяють правильному засвоєнню жиру організмом, розширення кровоносних судин, що живлять серцевий м'яз, зменшують утворення тромбів в кровоносних судинах і перешкоджають розвитку атеросклерозу Входить до складу дієтичної добавки «ПНЖ кислоти Омега» є найбагатшим джерелом поліненасичених жирних кислот групи Омега-3, а також вітамінів А і D. Вітамін А нормалізує стан шкіри і слизових оболонок, забезпечує гарний зір у сутінках і нормальне бачення колірної гами, а вітамін D допомагає таким необхідним мінералів, таких як кальцій і фосфор, проникати в клітини, сприяє зростанню кісток. Крім того, риб'ячий жир підвищує вміст в організмі гормону гарного настрою (серотоніну, який здатний знижувати агресивність, ліквідувати наслідки стресу). Олія лляна очищає кровоносну систему, знижує рівень холестерину, зміцнює серцевий м'яз і підтримує імунну систему. До того ж, незважаючи на грізне слово «масло», страшна для всіх тих, хто худне, лляне масло нормалізує обмін ліпідів, а, отже, допомагає худнути, якщо це потрібно. Олія соєва корисно при захворюванні нирок, , підвищує , поліпшує обмін речовин, роботу кишечника, використовується як профілактичний засіб при атеросклерозі. Є не тільки джерелом енергії, але і забезпечує організм людини біологічно активними кислотами, які сприяють зниженню ризику серцево-судинних захворювань. Соєва олія є хорошим джерелом есенціальних полиненасыщенной жирної кислоти Омега-6. Містить у собі біологічно цінні компоненти, як токофероли, фітостероли, фосфоліпіди і ряд інших корисних і необхідних людському організму речовин. Входить до складу даного продукту оливкова олія є джерелом ПНЖ кислот сімейства Омега-9, вітамінів і мікроелементів. Содержащиеся в оливковом масле витамины А, Е. Д, К, способствуют укреплению костной ткани, мышц и стенок кишечника, борются со свободными радикалами, препятствуя процессам старения, и преждевременному увяданию кожи. Благодаря содержанию витамина Е оливковое масло способствует нормализации артериального давления, заживлению ран, язв. Имеет профилактический эффект на сердечнососудистую систему, обладает желчегонным действием. Саме завдяки високому вмісту в біохімічному складі олеїнової кислоти оливкова олія засвоюється організмом людини і вважається одним з найбільш корисних продуктів для дитячого і дієтичного харчування. Властивості: - уменьшает риск
№497257
Створено: 31 липня