Адреса:
Київ, Київська область
Концентрат чайного гриба «Комбуча" (десертний) призначений для швидкого приготування напою в домашніх умовах. Настій Чайного гриба має досить складний хімічний склад, за рахунок якого і досягається дивовижний цілющий ефект напою. Туди входять наступні групи речовин. Кислоти органічні: оцтова кислота; глюконова кислота, щавлева кислота; лимонна кислота; яблучна кислота; молочна кислота; піровиноградна кислота; коевая кислота; Вітаміни: Вітамін С (аскорбінова кислота), Вітамін В1 (тіамін), Вітамін PP (нікотинова кислота) Цукру: моносахариди; дисахариди. Ферменти: каталаза; ліпаза;протеаза;зимаза;сахараза;карбогидраза; амілаза;триптические ферменти. Пігменти:хлорофіл;ксантофилл. Ліпіди:стерини;фосфатиди;жирні кислоти. Медузін – натуральний антибіотик. Полісахариди: гіалуронова кислота;хондроїтин-сульфат;мукоитинсульфат. Кофеїн. Пуринові основи з чайного листа. Докладно про складові Ферменти. Що таке вітаміни і навіщо вони потрібні, ми з вами всі знаємо – щодня по телевізору, радіо, з газет і журналів ми слышым про їх надзвичайною необхідності для нашого організму. А от про те що вітаміни, мінеральні солі, вуглеводи і білки абсолютно марні для людського організму, якщо в ньому не вистачає ферментів знають напевно не всі. Саме ферменти грають в життєдіяльності організму ключову роль, тільки у взаємодії з ферментами вітаміни, мікроелементи і гормони набувають активність і здатні приносити користь. Від ферментів залежить стан нашої імунної системи, вони знешкоджують отрути і видаляють шлаки. Травлення – сукупність процесів переробки їжі в організмі. Це досить складний процес, який включає в себе: розщеплення поживних речовин, всмоктування їх, перехід їх з шлунково-кишкового тракту в кров і лімфу, залучення в обмін речовин з утворенням пластичних матеріалів для побудови організму і вироблення енергії. У цьому процесі беруть участь близько 20 ферментів, які виділяються слинними залозами, підшлунковою залозою, залозистими клітинами слизової оболонки шлунка і кишечника. Поняття «травлення» нерозривно пов'язане з поняттям травних ферментів. Травні ферменти – це специфічна частина ферментів, основне завдання яких – розщеплення складних харчових речовин в шлунково-кишковому тракті до більш простих, які вже безпосередньо засвоюються організмом. Якщо при перетравленні їжі не вистачає травних ферментів, організм змушений відбирати їх у інших органів, що послаблює їх і з часом може призвести до хвороби. Вчені впевнені, що саме брак ферментів сприяє розвитку ряду захворювань – артриту та остеоартриту, емфіземи легенів, порушення травлення, склеродермії і навіть раку. Три види ферментів, що містяться в настої чайного гриба, особливо важливі для життєдіяльності людського організму: протеаза – розщеплює білки, ліпаза – розщеплює жири, амілаза – розщеплює крохмаль. Вітамін С регулює згортання крові, нормалізує проникність капілярів, необхідна для кровотворення, надає протизапальну дію, є чинником захисту організму від наслідків стресу – посилює репаративні процеси, збі
№496881
Створено: 31 липня