Адреса:
Київ, Київська область
Кількість в упаковці:
91шт.
Вітаміни:
D (кальциферол), В4 (холин), U (S-метилметионин), В12 (метилкобаламин), ПАБК (пара-аминобензойная кислота)
Склад: в 1 капсулі: екстракт ацероли 200 мг, екстракт шипшини 100 мг, аскорбінова кислота 100 мг, желатин харчовий Вітамін С є важливою поживною речовиною для організму людини і необхідний для багатьох процесів, таких як підтримання імунної функції, утворення колагену, захист від окислювального стресу, а також поглинання заліза та інших важливих мінералів. Існує два види вітаміну С — натуральний та синтетичний. Натуральний вітамін C може бути отриманий з різних харчових джерел, таких як апельсини, грейпфрути, лимони, ананаси, а також ягоди та фрукти з високим вмістом вітаміну C. Синтетичний вітамін С, у свою чергу, виробляється в лабораторних умовах із різних хімічних сполук. Незважаючи на те, що синтетичний вітамін C має той же хімічний склад, що і натуральний, багато досліджень показують, що натуральний вітамін C з харчових добавок, має більшу біодоступність і ефективно засвоюється організмом. Наприклад, екстракт ацероли, який містить високу концентрацію натурального вітаміну C, додатково містить і безліч інших корисних поживних речовин, таких як антиоксиданти, флавоноїди та каротиноїди. Ці речовини покращують поглинання вітаміну C та посилюють його корисні властивості для здоров'я. Крім того, синтетичний вітамін C може викликати побічні ефекти, такі як гастроінтестинальні розлади, алергічні реакції та інші, в той час як натуральний не викликає таких проблем. Екстракти шипшини та чорної смородини, які входять до складу нашого "Вітаміну С", також є багатими джерелами антиоксидантів та інших корисних поживних речовин, які покращують загальне здоров'я та захищають організм від різноманітних захворювань та проблем, покращують стан шкіри та волосся, а також підвищують рівень енергії та життєву активність. Дії: допомагає зберегти в здоровому стані кровоносні судини, ясна, зуби; сприяє нормальному всмоктуванню заліза в травному тракті, чому служить додатковим чинником у профілактиці та лікуванні недокрів'я, особливо залізодефіцитної анемії; послаблює в організмі вірус герпесу і зменшує його прояви; сприяє утворенню колагену в сполучній тканині; цим пояснюється швидке загоєння ран і опіків, і це лежить в основі збереження здоров'я та молодості шкіри; підвищує всмоктуваність кальцію, що сприяє швидкому зрощенню поламаних кісток і підтримує загальне здоров'я опорно-рухового апарата; сприяє утворенню гемоглобіну і виробленні в кістковому мозку червоних кров'яних тілець (еритроцитів); перешкоджає утворенню в організмі вільних радикалів і деяких азотовмісних речовин, які вважаються канцерогенами; доведена здатність вітаміну С зменшувати кількість холестерину в крові, що запобігає серцево-судинним захворюванням, в тому числі тромбозам будь-якої локалізації, а також зменшення проявів артритів, шкірних виразок і алергічних реакцій; вітамін С здатний до деякої міри зменшувати інтоксикацію організму, викликану надмірним вживанням алкоголю і нікотину; науково доведена захисна роль вітаміну С для кришталика ока при впливі ультрафіолетових і інфрачервоних променів;
№497925
Створено: 31 липня