Адреса:
Київ, Київська область
Олія розторопші являє собою багатюще джерело найбільш корисних для організму людини каротиноїдів, вітамінів Е, D, К і т. д. Олія розторопші 100% 500 мл Склад олії розторопші Олія розторопші являє собою багатюще джерело найбільш корисних для організму людини каротиноїдів (попередників вітаміну А), вітамінів Е, D, К і групи в, макро - і мікроелементів (калій, магній, кальцій, марганець, залізо, цинк, селен, мідь, хром, алюміній, ванадій, бор та ін) і біологічно активних речовин (флаволигнаны (силібін, силідіанін, силікристин, неогидрокарпин), флавоноїди (кварцетин та ін), хлорофіл, біогенні аміни та ін) Характерною рисою й головним достоїнством олії розторопші є присутність у його складі потужного гепатопротектора силімарину - унікального комплексу найсильніших природних антиоксидантів-флаволігнанів (силибина, силидианина, силикристина, неогідрокарпіна та ін). Міститься в олії силімарин перевершує за своєю антиоксидантної активності вітаміни Е і С і чинить різнобічний позитивний вплив на функціональний стан печінки: зміцнює і захищає клітинні мембрани клітин печінки-гепатоцитів, сприяє регенерації гепатоцитів, які зазнали руйнівної дії алкоголю і токсичних речовин, усуває запальні процеси в печінці, підсилює вироблення жовчі, а також покращує детоксикаційну функцію печінки. Варто відзначити, що саме входить до складу олії силімарин є найбільш ефективним і відомим у всьому світі протиотрутою при отруєнні одним з найнебезпечніших отруйних грибів - блідою поганкою. У жирнокислотном складі олії розторопші лідируючу позицію займає лінолева (Омега-6) поліненасичена кислота (63-64%). Зміст не менш корисною для організму людини олеїнової кислоти (Омега-9) в олії розторопші становить від 20 до 22%. Присутні також в цьому цінному рослинному продукті та інші ліпіди – пальмітинової (7-8%), стеаринова (3-5%), арахіновая (1-2%) і бегеновая (1-1,7%) жирні кислоти. Містяться в олії з насіння розторопші Омега-6 і Омега-9 кислоти коригують порушення ліпідного обміну і гормонального балансу, грають важливу роль в роботі серцево-судинної, ендокринної, травної та статевої систем, сприяють зміцненню імунітету і очищенню організму людини від всіляких шкідливих речовин, а також в значній мірі покращують стан шкіри. Зеленуватий відтінок олії розторопші обумовлений вмістом у цьому рослинному продукті особливого антибактеріальної речовини - хлорофілу. Підсилює протизапальні та імуномодулюючі властивості інших біохімічних компонентів олії розторопші (флавоновидов, флавонолигнанов, вітамінів Е і А, цинку, магнію і марганцю), хлорофіл значною мірою прискорює процес ранозаживления та епітелізації, надає благотворну дію на роботу серцево-судинної, травної, ендокринної та дихальної систем, а також перешкоджає утворенню каменів в органах сечовивідної системи. Олія розторопші містить також значну кількість найсильніших природних антиоксидантів - вітамінів Е і А. Грає ключову роль в роботі серцево-судинної і репродуктивної систем, вітамін Е в комплексі з вітаміном А активно перешкодж
№496734
Створено: 31 липня