Адреса:
"", Київ, Київська область
Чага березова (гриб), розфасовка вага - 100г. Всі роботи від збирання до розфасування робилися вручну. Заготівка чаги березової відбулася в початку зими, чага в цей час найвища ціна. Звучала чага природним способом без потраплянь сонячних променів у добре провітрюваному приміщенні на спеціальних стелажах, за температури приблизно 40 °C. Розділка чаги проходила в окремій кімнаті на спеціально пристосованому та обладнаному для цієї мети столі, дотримуючись усіх умов чистоти та стерильності. Корисні властивості чаги: Про корисні властивості чаги можна говорити нескінченно, недарма чага в народній медицині зарекомендувала себе як засіб проти 100 хвороб. Але ми хочемо виділити основні властивості цього цінного гриба. Насамперед варто зазначити його ефективність у лікуванні розтройств шлунково-кишкового тракту, синдрому хронічної втоми, налагодженні роботи обміну речовин в організмі. Вважається, що настій із чаги здатний уповільнити ріст злоякісних пухлин. Зокрема це пов'язано з наявністю в його складі птерину, якого немає у звичайних харчових продуктах. Це ефектний знебарвлювальний засіб навіть у разі злоякісних пухлин 4-ї стадії, до того ж вживання настою з чаги зменшує ризик росту та розвитку мітостаз. Найчастіше онкологи приписують напій із чаги березової після проходження хімієтерапії в комплексі з хімічними препаратами. Чагу п'ють і для профілактики онкозаболівань. Чага березова здатна на стільки зміцнити імунітет людини, що організм самостійно без особливих зусиль і без хімічних препаратів може позбутися багатьох хронічних хвороб. Внимание! Але ненадо забувати, що через свій склад чага протипоказана вагітним і матерям, що годують, а також людям, які страждають на хронічний коліт, і схильним до алергічних реакцій. Крім того, цей народний засіб не можна поєднувати з прийманням препаратів, у яких міститься пеніцилін або велика кількість глюкози. Як заварювати чай із чаги. Рецепт №1. Один із простих рецептів застосування чаги березовий: Взяти 1 столову ложку подрібненого березового гриба чага, залити 200 мл води, суміш прокип'ятити 5 хв, настояти 2 години, зануривши рушником, процідити, застосовувати двічі на день за пів години до прийняття їжі (після кип'ятіння на вогні можна додати лимон і лікарські трави, а можна й не додавати). Рецепт №2. Чай із чаги з прополісом і медом. 1 столову ложку подрібненої чаги, шматочок прополісу та 2 чайні ложки меду. Усі інгредієнти поміщаються в термос і заварюються гарячою, але не киплячою водою, приблизно 50 °C у коллечості 250 мл. Настоюють 6 годин, п'ють щоранку натщесерце. Щодня заварюйте свіжий настій, так свіжий він найцінніший.
№650838
Створено: вчора