Адреса:
Київ, Київська область
Що робить? сприяє нормалізації кишкової мікрофлори; усуває діарею, метеоризм, здуття живота та запори; зменшує запальні процеси у кишечнику; сприяє поліпшенню апетиту та стану шкіри. Як працює? бере активну участь у процесах травлення; стимулює перистальтику кишківника; створює несприятливі умови для життєдіяльності кислоточутливих патогенних та умовно-патогенних бактерій. Як застосовувати? По 1 капсулі 1-2 рази на день. Розмір порції: 1 капсула Кількість порцій в упаковці: 30 Склад 1 порції 1 порція містить % добової норми* Пробіотичний комплекс (лакто- і біфідобактерії) 1,25 * 109 КУО * Lactobacillus acidophilus (NCFM®) Lactobacillus paracasei (Lpc-37) Bifidobacterium lactis (Bi-07) Bifidobacterium lactis (Bl-04) Lactobacillus Casei (Lc-11) 3,3 * 108 КУО 3,3 * 108 КУО 1,7 * 108 КУО 3,3 * 108 КУО 8,3 * 107 КУО * * * * * Пребіотичний комплекс (олігофруктоза, інулін) 80% * *добову норму не визначено Допоміжні речовини: кремнію діоксид (Е551). Склад облонки капсули: желатин, вода очищена, метакрилова кислота, діоксид титану. Не містить: лактозу, цукор, глютен, молоко, яйця, дріжджі, морепродукти, горіхи, пшеницю, сою, штучні барвники, ароматизатори та консерванти. Лактобактерії – грампозитивні неспороутворюючі палички, які є важливим компонентом постійної мікрофлори кишкового тракту, входять до складу мікрофлори порожнини рота, є важливою складовою мікрофлори сечостатевої системи. Беруть активну участь в процесах травлення, стимулюють перистальтику кишківника, запобігають метеоризму, сприяють виведенню токсинів, синтезують вітаміни групи В, К, біотин, фолієву та аскорбінову кислоти, продукують молочну кислоту й бактеріоцини (натуральні антибіотики), які інгібують ріст патогенних та умовно-патогенних мікробів. Лактобактерії виявляють імуномодулюючу та протипухлинну дії, беруть участь в синтезі незамінних амінокислот, регулюють метаболізм жовчних кислот, холестерину. L.acidophilus (NCFM®) мають антагоністичну активність стосовно широкого спектра патогенних і умовно-патогенних бактерій, нормалізують діяльність шлунково-кишкового тракту, покращують обмінні процеси, сприяють відновленню природного імунітету, полегшують перетравлення лактози у людей, які не переносять лактозу. Метаболізують глікоген вагінального епітелію до молочної кислоти, яка підтримує pH піхви на рівні 3,8-4,2. Молочна кислота у високій концентрації створює несприятливі умови для життєдіяльності кислоточутливих патогенних і умовно-патогенних бактерій. L.paracasei (Lpc-37) гальмує ріст патогенних бактерій, надає терапевтичну дію при виразковому коліті, дивертикулярной хвороби кишечника синдромі роздратованої кишки. Спричиняють структурні зміни в жировій тканині, здатні зменшувати розмір адипоцитів, можуть допомагати в боротьбі з ожирінням. L. Casei (Lc-11) здатні пригнічувати ріст Helicobacter pylori, ефективні у запобіганні антибіотико-асоційованої діареї та інфекції Clostridium difficile. Збільшуючи активність природних кілерів (NK) і підтримуючи нормальний запальний баланс, сприяют
№497713
Створено: 31 липня