Адреса:
"", Київ, Київська область
Вакуумна упаковка – сучасний вид зберігання продуктів та косметичних засобів, що не має аналогів. Продукти харчування, упаковані у такий спосіб довго не псуються, зберігають апетитний вигляд та приємний запах. Вакуумний пакувальник Freshpack Pro компактний, малогабаритний, простий у застосуванні, тому такий популярний у домашньому використанні та у сферах дрібної торгівлі.
Він підходить для продовження терміну зберігання м'ясних, ковбасних, сирних продуктів, а також овочів та фруктів, хлібобулочних виробів. Дуже гарна вакуумна упаковка і для маринування м'яса та птиці, оскільки термін просочування продукту маринадом скорочується до 20 хвилин.
На цьому переваги вакууматора і не зупиняються і, за потреби, користувачі упаковують ще й документи, мобільні телефони та інші предмети, які хочуть захистити від вологи всередину пакета.
У комплекті з апаратом йде 10 штук пакетів 17х25. У майбутньому купуйте лише спеціальні перфоровані пакети.
Є деякі хитрощі для якісної запаювання краю пакета. Після того, як пакет розмістили в пакувальнику, закрили кришку та ввімкнули потрібний режим, необхідно пальцями притиснути край кришки пакувальника ближче до центральної частини. Ця проста дія гарантує якісну упаковку продуктів.
Вакуумний пакувальник Freshpack Pro підходить:
Для тривалого зберігання продуктів (фрукти, овочі, м'ясо, риба, крупи та багато іншого).
Для оперативного зберігання продуктів (домашні напівфабрикати).
Для приготування їжі у техніці "Су Вид", тобто у вакуумі.
Для маринування риби та м'яса.
Для закочування у вакуум різних господарських речей (паспорт, документи, телефон).
Особливості вакуумного пакувальника Freshpack Pro:
Компактний вакуумний пакувальник, зручний та недорогий.
Керується однією кнопкою.
Процес вакуумного пакування займає приблизно 15 секунд (точна цифра залежить від обсягу повітря в пакеті) і закінчується автоматично.
Правила пакування:
Використовуйте лише спеціальні перфоровані пакети.
Кладіть пакет максимально рівно.
Заповнюйте пакет не більше ніж на 3/4 об'єму.
Жирну їжу пакуйте в пакет, попередньо підвернувши його краї, щоб жир не потрапив у насос.
Під час упаковки м'яких продуктів (наприклад, полуниці) слідкуйте за процесом – щоб не пошкодити ягоду.
№554851
Створено: 9 вересня