Адреса:
ул. Горбанёвская 1-Б с. Розсошинци, Полтава, Полтавська область
Форма для приготування класичних пончиків. Форма перетворить безформне тісто в пончики. Майстер пончик можна використовувати як дозатор тесту під час приготування солодощів і млинцівОб'єкт - 0,5 л. Форма для готування в домашніх умовах пончиків. Форма оснащена спеціальним ножем-дозатором, що працює за принципом шприца. Інструкція: Покладіть не густе тісто для пончиків у дозатор (Donut Maker) Тримайте над посудиною з нагрітим маслом Вставте пальці в призначені для цього місця і швидко надавите і відпустіть поршени великим пальцем Способи виготовлення пончиків Поршень легко викручується для очищення. Утримуючи нижній випускний клапан поверніть ручку поршню, викрутивши його для очищення. Зніміть держак для пальців притиснувши достаньте його з колби У зворотному порядку збирання Характерики: Матеріал: пластик Розмір: діаметр: 9,5 см; висота: 18 см Рецепт: У миксер 500г води, 500г борошна, 50г дріжджів, сіль, цукор до смаку. Перемішувати поки суміш не стане однорідною і не жорсткою. Накрити миску серветкою і залишити в теплому місці на 45-60 хвилин. Розігріти покритий олією сковороду до 180 грив. Позначте цей пункт, якщо ви бажаєте, щоб програма виконувалася належним чином. Пончики гарячі з медом і корицею Рецепти поляків: "Бабуси пончики" 1 склянка молока, 1 яйце, 3 склянки борошна, 1 ложка солі, 3 склянки цукру, 2,5 ч.ложки сухих дріжджів, 1/4 склянка рафінованої олії. У тепле молоко додайте яйце, сіль, цукор. Муку і дріжджі змішайте, всипте в мо гладку суміш. У тісто додайте масло, перемішайте, дайте настоятися 5-7 хвилин. "Новарні пончики" 2 склянки кефіру, 2 яйця, 2-3 сантиметри цукру, 1 пачка розрихливача (або 1 льодочка з етадою, гашеною оцтом), 3 склянки борошна. Цукор і розріхлитель розіб'йте з яйцями. Додайте кефір і борошно, дайте настоятися 15 хвилин.
№466205
Створено: 29 липня