Адрес:
Киев, Киевская область
Сироп Фенхель-Ромашка – фітозасіб для регулювання роботи органів травлення, зокрема кишечника. Сироп Фенхель-Ромашка – натуральний рослинний комплекс, який застосовується для регуляції роботи органів травлення, зокрема кишечника, відновлення його функцій, нормалізації перистальтики. Показання до застосування: - зменшення спазму, прискорення регенерації епітелію, зупинка процесів гниття і бродіння в кишечнику; - позитивний вплив на травний тракт, посилення секреції шлункового соку і покращення перистальтики кишечника; - заспокійлива, протизапальна і пом'якшувальна дія на слизову оболонку кишечника; - усунення відрижки, нудоти, відчуття тяжкості і здуття живота. Основні компоненти: Глюкозно-фруктозний сироп (ГФС-30) – це натуральна підсолоджуюча речовина, отримана з кукурудзи шляхом послідовного ферментативного розрідження та оцукрювання крохмалю до високоглюкозного сиропу, і перетворенням частини глюкози на фруктозу, сироп піддають очищенню з активним фільтром. До складу ГФС-30 входить глюкоза, фруктоза, дисахарид мальтози, а також сироп не містить у своєму складі штучних чи синтетичних речовин, а також харчових добавок. При виробництві не використовується генетично модифікована сировина, а сироп, що отримується, має незмінно гарантовану якість. Цей сироп також призначений для часткової або повної заміни цукру по всій групі високоцукрових фруктових консервів та наповнювачів. Екстракт фенхелю позитивно впливає на травний тракт, посилює секрецію шлункового соку і поліпшує перистальтику кишечника, завдяки чому їжа швидше всмоктується. Екстракт ромашки знімає спазм, прискорює регенерацію епітелію, зупиняє процеси гниття і бродіння у кишківнику, стимулює травлення, має дезінфекційний властивості. Екстракт подорожника використовується у лікуванні гастриту з пониженою секрецією, катару шлунку з недостатньою кислотністю, виразкової хвороби, хвороб шлунково-кишкового тракту, пов’язаних із запальним процесом та діяльністю гнильної мікрофлори (ентериту, ентероколіту) та колітів. Сорбат калію (Е 202) – калієва сіль сорбінової кислоти є природним, безпечним консервантом і широко застосовується при консервуванні продуктів. Рекомендації щодо застосування: · дітям від 2 до 5 років – по 0,5 чайної ложки 2 рази на день за 30 хвилин до їжі; · дітям від 6 до 9 років – по 0,5 чайної ложки 3 рази на день за 30 хвилин до їжі; · дітям від 9 до 12 років – по 1 чайній ложці 2 рази на день за 30 хвилин до їжі; · з 12 років та дорослим – по 2 чайній ложці 2 рази на день за 30 хвилин до їжі. Вживати 1 місяць. За необхідністю повторити 2-3 рази на рік. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання. Склад: Глюкозно-фруктозний сироп – 71,8 мл, екстракти: фенхель плоди – 12 мл, ромашка квіти – 8 мл, подорожник листя – 8 мл; консервант сорбат калію (Е 202) – 0,2 мл.
№497358
Создано: 31 июля