Адреса:
"Келецька 54К", Вінниця, Вінницька область
Завдяки антибактеріальній активності DeLaMark знаходять смисли для переробки всіх видів овочів, фруктів, ягід, салату та зелені. Не варто забирати токсичні компоненти, що недбало по відношенню до людей. Використовуйте лимонну кислоту: ● для відновлення антибактеріальної дії; ● очищати поверхню плодів, ягид, зелених і яйцевих, не руйнувати вогнище оболонки; ● Не позбавляйтеся від запаху після використовування. Чи не завадять поверхнево активні виступи, хлор та інші компоненти, які впливають на мікробіологію організму. Без нітратів, барвників, консервантів і спиртних напоїв. Висаджувати потрібно в концентрованому вигляді до застою біля води. Не тестуйте на істотах і не забирайте компоненти тварюки кампанії. Zasib dlya mittya ovochiv ta fruktiv DeLaMark chinit diyu zavdiaki ionam sribla. Недбайливо ставляться до обробки харчових продуктів, тому що: для зберігання тільки натуральних компонентів не забирають пар, барвники, консерванти, парфумерію, яких можна було б позбавити на поверхні міста зробити нетоксичний силос з приємним запахом, щоб не втратити запах і смак економіки економіки, одна упаковка ділиться на 20 циклів. Упаковку можна передати на переробку. Можливо ковпачок зобу зобу разініт в 1 літр охолодженої чистої (кип'яченої і столової) води. Вилийте в миску з продуктами цей розчин, який готовий на 10-15 кілограмів. Промийте замочування проточною водою. Рекомендація: Розчин готується з розрахунком 50 мл на 1 літр води. За ефективну обробку вино відповідає за введення нечесних продуктів. У будь-якому випадку розмір обробки можна збільшити. На 1 мирру може припадати в цілому близько 50 мл Респект! Ні в якому разі не робіть алюмінієвий посуд відразу через минуле! Склад Вся сировина для виробництва антибактеріального захисту для міття з фруктів DeLaMark має пройти сучасний контроль. Компоненти, що знаходяться на складі, оптимально підходять для недбалого забруднення харчових продуктів без шкоди для здорових людей. Інгредієнт Призначене місце, % Водний дистильований Універсальна кислота більше 70 Середня лимонна кислота Нетоксична тиха кислота, безпечний мікробний інгредієнт, антибактеріальний компонент менше 30 Лимонна кислота Органічна кислота, регулятор кислотності 0,1 до 1
№612216
Створено: 1 жовтня