Фермент Мейто 1 г (пепсин, для виготовлення сиру) (термін придатності до 10,2026 р) 30 грн
Фільтрувати
Всі категорії
Виберіть категорію
267 644 оголошення - переглянути всі оголошення
Україна
Пошук по країні
Пошук по країні
  • Вінницька область
  • Волинська область
  • Дніпропетровська область
  • Донецька область
  • Житомирська область
  • Закарпатська область
  • Запорізька область
  • Івано-Франківська область
  • Київська область
  • Кіровоградська область
  • Крим
  • Луганська область
  • Львівська область
  • Миколаївська область
  • Одеська область
  • Полтавська область
  • Рівненська область
  • Сумська область
  • Тернопільська область
  • Харківська область
  • Херсонська область
  • Хмельницька область
  • Черкаська область
  • Чернігівська область
  • Чернівецька область
Вінницька область
Пошук по регіону
Пошук по регіону
  • Бар
  • Бершадь
  • Вінниця
  • Гайсин
  • Гнівань
  • Жмеринка
  • Іллінці
  • Козятин
  • Калинівка
  • Крижопіль
  • Ладижин
  • Липівець
  • Могилів-Подільський
  • Немирів
  • Погребище
  • Тульчин
  • Хмільник
  • Чечельник
  • Шаргород
  • Ямпіль
  • Тиврів

Фермент Мейто 1 г (пепсин, для виготовлення сиру) (термін придатності до 10,2026 р)

№880349
Створено: 25 листопада
Фермент Мейто 1 г  (пепсин, для виготовлення сиру) (термін придатності до 10,2026 р) Вінниця - фото 1
Фермент Мейто 1 г  (пепсин, для виготовлення сиру) (термін придатності до 10,2026 р) Вінниця - фото 2
Фермент Мейто 1 г  (пепсин, для виготовлення сиру) (термін придатності до 10,2026 р) Вінниця - фото 3
Адреса: "", Вінниця, Вінницька область
Молокозгортаючий фермент МЕЙТО (Meito) – фермент для м'яких розсільних сирів без дозрівання. У складі ферменту містяться лише нешкідливі речовини, основою виробництва служить гриб природного походження, який піддається лише натуральної обробці.
Важливо! У складі ферменту 100% мікробіальний пепсин, тому препарат призначений для швидких сирів, що не потребують дозрівання. У процесі дозрівання сиру 100% пепсин розпадається із виділення гіркоти.
Препарат МЕЙТО постачається у вигляді порошку. Препарат виключно рослинного походження. Жодна речовина тваринного походження не використовується на жодній стадії технологічного процесу отримання цього ферменту. Крім того, МЕЙТО отримав сертифікат відповідності вимогам OU (американський кашрут), які висуваються до кошерної їжі згідно з іудейською релігією.
Норма внесення: 1 пакет (1 грам) на 100 л молока
Тип ферменту: мікробиальний
Спосіб застосування: відмірену кількість МЕЙТО розчинити в 10-кратному (щодо об'єму ферменту) об'ємі питної нехлорованої води кімнатної температури і додають отриманий розчин в молоко при ретельному перемішуванні протягом 5 хвилин. Кількість ферменту визначають з урахуванням того, що молоко має протягом 25-45 хвилин давати щільний, рівномірний по всій масі потік, готовий до розрізання. Робоча температура +32 ... +36 ° С. Розчин ферменту МЕЙТО готується безпосередньо перед внесенням у молоко.
Використовувати за 1 раз весь обсяг пакетика не обов'язково – його можна пропорційно ділити. Невикористану частину ферменту необхідно герметично закрити та зберігати в холодильнику.
Склад: 100% пепсин на основі Rhyzomucor miehei
Маса нетто: 1 грам
Виробник: «Meito Sangyo Co., Ltd.», Японія
№880349
Створено: 25 листопада
30 грн
Зворотній дзвінок Додати у кошик Повідомлення Контакти

ZooVip

Був онлайн 2 грудня 10:06
Немає відгуків

Фермент Мейто 1 г (пепсин, для виготовлення сиру) (термін придатності до 10,2026 р) купити в Вінниця за ціною 30 грн. Номер пропозиції 880349 на сайті DOMARKET. Молокозгортаючий фермент МЕЙТО (Meito) – фермент для м'яких розсільних сирів без дозрівання. У складі ферменту містяться лише нешкідливі речовини,...

Domarket.ua - ваш надійний маркетплейс для онлайн-шопінгу. Великий вибір товарів, найкращі ціни та перевірені постачальники. Відкрийте для себе світ якісних покупок на domarket.ua!

Вгору