Адреса:
вул.Покровська, 99, Житомир, Житомирська область
Набір Шейкер 7764 KAMILLE Домашній бар — це не тільки низка пляшок із алкоголем у шафі, це ще й деякі професійні знання та навички, а також інструменти. Характеристики: Шейкер — це інструмент бармена для приготування коктейлю. У цьому процесі шейкер виконує кілька функцій: Ретельно змішують інгредієнти коктейлю. Зазначимо, що холодні складники напою змішати не так просто, для цього необхідно буде докласти певних зусиль, а шейкер прекрасно справляється з цим завданням. Охолодження коктейлю. Швидкий та інтенсивний рух напою з льодом у шейкері швидко його охолоджує. Поготів, що в процесі змішування шматочки льоду розбиваються й збільшують поверхню дотику рідини з льодом. Розводить напій. Для досягнення правильного смаку в коктейль необхідно додавати воду, тоді він не буде занадто міцним, і ви досягнете гарного смакового балансу Виробляти враження на гостей. Готі приходять у бар не тільки за смачними коктейлями, але й поринути в неповторну атмосферу, поспостерігати за роботою бармена та цікаво провести час. Шейкер Коблер — складається зі склянки, кришки з вбудованим ситом і ковпачка. Цей різновид шейкера ідеальний для домашнього використання або для новачків. Переваги Коблера: Легке складання та простота використання Наявність вбудованого сита Джиггер (мірний стаканчик) — інструмент бармена для швидкого та точного вимірювання рідких інгредієнтів коктейлів. Найпопулярніша форма джигера схожа на пісочний годинник — японський джиггер, Slim. Такий мірник складається з двох ємностей різного об'єму — 25 мл, з іншого боку 50 мл і з поділками на внутрішній поверхні. Барна ложка з трубочкою - з неіржавкої сталі. Стильний і привабливий аксесуар, ідеально підходить для продовження змішування напоїв. Барна ложка — незамінний інструмент бармена, вирізняється довгою, часто крученою, ручкою з наконечником. Довжина барної ложки зазвичай варіюється від 20 до 50 см. Така довжина необхідна, щоб барною ложкою було зручно розмішувати вміст навіть у глибокому змішувальному стакані або ємності. Стрейнер Хавтон (барне сито) — це спеціальний барний фільтр або сито, за допомогою якого відсіюють лід і шматочки трав і фруктів під час переливу з шейкера в келих. Хавторн — найпопулярніший і найпоширеніший стрейнер на сьогодні. Він являє собою металеву пластину з отворами, оточену пружиною, з ручкою та з вушками, з неіржавкої сталі. Стрейнер такого типу докладають до шейкера або змішувальної склянки пружиною вниз і переливають напій у келих. Стрейнери такого типу добре відокремлюють напій від великих шматків льоду та фруктів. Щипці для льоду та цукру (піцет барний) - Бармени використовують щипці для прикрашання та сервірування коктейлів, десертів і страв не стільки з естетичних міркувань, скільки для гігієни. Особливо це актуально під час прикрашення страв і напоїв безпосередньо перед гостем. Щипцями набагато зручніше додати лід або цукор, а також укласти цедру апельсина або гілочку м'яти в келих.
№445563
Створено: 28 липня