Адреса:
Харків, Харківська область
Рисовий оцет Міцукан - ароматне доповнення до ваших страв Рисовий оцет - неодмінний атрибут при приготуванні класики японської кухні - суші та ролів. Але його завдання набагато ширше, ніж просто служити рисової добавкою, адже в Японії і країнах Південно-Східної Азії цей оцет додають до багатьох страв. А якщо говорити про знак якості, то саме оцет Міцукан вважається еталонним продуктом, на який рівняються великі і дрібні виробники продуктів східної кухні по всьому світу. Міцукан: історія бренду довжиною в століття Як і багато видів бізнесу в Японії, «Міцукан» - компанія з історією, яка налічує сторіччя. Вона була заснована в 1804 році в японському містечку Хандо, і за 170 років встигла з локальної компанії вирости в транснаціональну корпорацію, яка поступово викупила цілий ряд інших дрібних виробництв, причому не тільки в Японії, але і в США. Зараз «Міцукан» з назви компанії перетворився на справжній бренд, яким нерідко називають рисовий оцет в принципі, але саме оцет рисовий Міцукан має ніжний і тонким ароматом, особливим смаком, які не характерні для соусів китайського або тайського виробництва. Корисні властивості оцту Міцукан У рисовому оцті Міцукан за рахунок особливої рецептури, в якій використовуються тільки неочищені і нешліфовані сорти рису, зберігається більше 20 амінокислот, які сприяють швидкому відновленню організму після хвороб і травм, прискорюють обмінні процеси організму і допомагають виробляти енергію. Крім того, в його складі є: Легкозасвоюваний кальцій; Велика кількість калію; Фосфор. Оцет для суші від «Міцукан» сприяє гарному травленню, а також допомагає знизити поживну цінність страв, тому його нерідко рекомендують дієтологи в якості корисної добавки до раціону. При цьому рисовий оцет - продукт ніжний, з помірною кислотністю, на відміну від занадто різких і небезпечних для шлунка столового, яблучного або винного оцтів. Додатково медики відзначають благотворний вплив рисового оцту на очистку судин від холестеринових бляшок. Все це в комплексі робить рисовий оцет цілком дієтичним і здоровим продуктом, який не робить шкідливого впливу на шлунково-кишкового тракту. Що готувати з рисовим оцтом Міцукан Класика жанру - оцет для суші. Його змішують з Міріном, водоростями комбу, сіллю і цукром, після чого втручаються в готовий зварений рис - так він набуває клейкість і крихкість, отримує аромат і смак, які особливо цінуються в суші і ролах. Також рисовий оцет використовується для маринадів риби і м'яса, входить до складу салатних заправок. З його допомогою можна замаринувати гриби або овочі для створення легких закусок в східному стилі, а можна замінити їм звичайний оцет і спробувати класичні страви європейської кухні в новій інтерпретації. До речі, рисовий оцет - чудовий консервант, з яким ви можете спробувати приготувати «довгограючі» страви, в тому числі замаринувати рибу або гриби муер, зробити соління в азіатському стилі. До речі, саме рисовий оцет Міцукан входить до складу інших діпов і соусів - в тому числі, теріякі, хойсін, со
№569888
Створено: вчора