Галангал свіжоморожений 200г (Таїланд) 338 грн
Фільтрувати
Всі категорії
Виберіть категорію
107 793 оголошення - переглянути всі оголошення
Україна
Пошук по країні
Пошук по країні
  • Вінницька область
  • Волинська область
  • Дніпропетровська область
  • Донецька область
  • Житомирська область
  • Закарпатська область
  • Запорізька область
  • Івано-Франківська область
  • Київська область
  • Кіровоградська область
  • Крим
  • Луганська область
  • Львівська область
  • Миколаївська область
  • Одеська область
  • Полтавська область
  • Рівненська область
  • Сумська область
  • Тернопільська область
  • Харківська область
  • Херсонська область
  • Хмельницька область
  • Черкаська область
  • Чернігівська область
  • Чернівецька область
Харківська область
Пошук по регіону
Пошук по регіону
  • Балаклія
  • Барвінкове
  • Богодухов
  • Валки
  • Великий Бурлук
  • Вовчанськ
  • Високий
  • Дергачі
  • Зміїв
  • Ізюм
  • Слобожанське
  • Красноград
  • Куп'янськ
  • Лозова
  • Люботин
  • Мерефа
  • Нова Водолага
  • Первомайський
  • Пісочин
  • Солоницівка
  • Харків
  • Чугуїв

Галангал свіжоморожений 200г (Таїланд)

№569943
Створено: вчора
Галангал свіжоморожений 200г (Таїланд) Харків - фото 1
Галангал свіжоморожений 200г (Таїланд) Харків - фото 2
Галангал свіжоморожений 200г (Таїланд) Харків - фото 3
Адреса: Харків, Харківська область
Вага: 200г
Галангал – спеція з яскравим ароматом В азіатській кулінарії спеції – це основа всіх смаків страв. І використовуються тут прянощі, про які європейці раніше навіть не чули. Наприклад, корінь галангала і зараз нечастий гість на столах у Європі, хоча ця пряність, що трохи нагадує імбир, дуже корисна і має самобутній смак та аромат, яким щедро ділиться з іншими інгредієнтами страви. Що таке галангал? Сама собою рослина, корінням якого виступає галангал, називається схоже – калган. Вона багаторічна, а її коріння виростає до гігантських розмірів. Саме кореневища широко використовуються у тайській, в'єтнамській, малайзійській кухнях. Розрізняють галангал декількох видів: росте в Індонезії зазвичай має більший розмір, і купити галангал цього виду найчастіше можна вже у висушеній, порошкоподібній формі. А ось східно-китайський вид кореня галангала дрібніший і частіше продається у свіжому вигляді. Галангал – близький родич імбиру. Його коріння схоже з імбирними: вони теж мають гіллясту вузлувату форму, золотаво-бурий відтінок. Але смак галангала разюче відрізняється від родича. Так, індонезійський вид має гострий присмак і при цьому виражені хвойні ноти в ароматі, а східно-китайський – більш схожий на імбир по аромату, але в кілька разів гостріший. Корисні властивості кореня галангалу У Південно-Східній Азії цей корінь люблять не лише за його особливий смак, а й за цілющі властивості. Так, у складі калгану та його коріння міститься чимало мінералів, у тому числі – натрій та залізо. Він багатий на вітаміни С і А, але головна перевага цього кореня - в його насиченому ефірному маслі, багатому флавоноїдами і поживними натуральними речовинами. У східній медицині галангал використовують як антисептик та знезаражує медикамент. Його дають тим, хто страждає на нудоту, диспепсію, діарею. А ще він, як і його родич, імбир, чудовий жарознижувальний та протизастудний інгредієнт для чаїв. Коріння галангалу прискорює кровообіг, підвищує апетит, покращує сон і при цьому тонізує організм. Що готувати з кореня галангалу? У європейську культуру галангал потрапив разом із поширенням тайської кухні, зокрема – за рахунок небаченої популярності супу том-ям. У нього галангал входить в обов'язковому порядку, поруч із листям лайма та лемонграсу. Отже, якщо ви хочете повторити цей самобутній рецепт тайського супу, купити корінь галангала варто обов'язково. Також його активно використовують як інгредієнт для паст каррі та соусів у кухнях Південно-Східної Азії. Він відмінно підходить для ароматизації та надання легкої гостроти стравам з м'яса та морепродуктів. Спробуйте приготувати з ним: Традиційне в'єтнамське заправлення для салатів з лайма та арахісу; Додайте його у звичайний курячий бульйон при варінні – і ви зможете створити на його основі суп зі східним колоритом; Зробіть із галангалу маринад для м'яса. Також можна додавати шматочки кореневища в чай чи залити його окропом з медом та лимоном – і ви отримаєте вітамінний протизастудний напій. Як готувати корінь галангалу При приготу
№569943
Створено: вчора
338 грн
Додати у кошик Зворотній дзвінок Повідомлення Контакти

Sezam

Був онлайн 12 вересня 22:41
Немає відгуків
Подібні пропозиції

Галангал свіжоморожений 200г (Таїланд) купити в Харків за ціною 338 грн. Номер пропозиції 569943 на сайті DOMARKET. Галангал – спеція з яскравим ароматом В азіатській кулінарії спеції – це основа всіх смаків страв. І використовуються тут прянощі, про які...

Domarket.ua - ваш надійний маркетплейс для онлайн-шопінгу. Великий вибір товарів, найкращі ціни та перевірені постачальники. Відкрийте для себе світ якісних покупок на domarket.ua!

Вгору