Корейська перцева паста Кочудян Гочуждан гостра Haechandle 500 грам 320 грн
Фільтрувати
Всі категорії
Виберіть категорію
107 793 оголошення - переглянути всі оголошення
Україна
Пошук по країні
Пошук по країні
  • Вінницька область
  • Волинська область
  • Дніпропетровська область
  • Донецька область
  • Житомирська область
  • Закарпатська область
  • Запорізька область
  • Івано-Франківська область
  • Київська область
  • Кіровоградська область
  • Крим
  • Луганська область
  • Львівська область
  • Миколаївська область
  • Одеська область
  • Полтавська область
  • Рівненська область
  • Сумська область
  • Тернопільська область
  • Харківська область
  • Херсонська область
  • Хмельницька область
  • Черкаська область
  • Чернігівська область
  • Чернівецька область
Харківська область
Пошук по регіону
Пошук по регіону
  • Балаклія
  • Барвінкове
  • Богодухов
  • Валки
  • Великий Бурлук
  • Вовчанськ
  • Високий
  • Дергачі
  • Зміїв
  • Ізюм
  • Слобожанське
  • Красноград
  • Куп'янськ
  • Лозова
  • Люботин
  • Мерефа
  • Нова Водолага
  • Первомайський
  • Пісочин
  • Солоницівка
  • Харків
  • Чугуїв

Корейська перцева паста Кочудян Гочуждан гостра Haechandle 500 грам

№568989
Створено: вчора
Корейська перцева паста Кочудян Гочуждан гостра Haechandle 500 грам Харків - фото 1
Адреса: Харків, Харківська область
Вага: 500г
Паста Кочудян (Гочуджан) – один із основних компонентів корейської кухні. Вважається, що її почали виробляти наприкінці XVIII століття, коли з Японії було ввезено перець чилі. Область застосування перцевої пасти кочудян дуже широка: її додають у супи, салати, гарячі страви, вмочують овочі та м'ясо, готують маринади та заправки. Готується гочуджан з клейкого рису, ферментованих соєвих бобів та великої кількості перцю чилі (саме завдяки його високій концентрації паста і має темно-червоний колір). Також кочудянам додають сіль, пшеницю, цукор, часник та інші інгредієнти. Паста Кочудян (Гочуджан) – один із основних компонентів корейської кухні. Вважається, що її почали виробляти наприкінці XVIII століття, коли з Японії було ввезено перець чилі. Область застосування перцевої пасти кочудян дуже широка: її додають у супи, салати, гарячі страви, вмочують овочі та м'ясо, готують маринади та заправки. Готується гочуджан з клейкого рису, ферментованих соєвих бобів та великої кількості перцю чилі (саме завдяки його високій концентрації паста і має темно-червоний колір). Також кочудянам додають сіль, пшеницю, цукор, часник та інші інгредієнти.
№568989
Створено: вчора
320 грн
Додати у кошик Зворотній дзвінок Повідомлення Контакти

Sezam

Був онлайн 12 вересня 22:41
Немає відгуків
Подібні пропозиції

Корейська перцева паста Кочудян Гочуждан гостра Haechandle 500 грам купити в Харків за ціною 320 грн. Номер пропозиції 568989 на сайті DOMARKET. Паста Кочудян (Гочуджан) – один із основних компонентів корейської кухні. Вважається, що її почали виробляти наприкінці XVIII століття, коли з...

Domarket.ua - ваш надійний маркетплейс для онлайн-шопінгу. Великий вибір товарів, найкращі ціни та перевірені постачальники. Відкрийте для себе світ якісних покупок на domarket.ua!

Вгору