Корейська Локшина швидкого приготування Nongshim Удон у склянці 62g 176 грн
Фільтрувати
Всі категорії
Виберіть категорію
107 793 оголошення - переглянути всі оголошення
Україна
Пошук по країні
Пошук по країні
  • Вінницька область
  • Волинська область
  • Дніпропетровська область
  • Донецька область
  • Житомирська область
  • Закарпатська область
  • Запорізька область
  • Івано-Франківська область
  • Київська область
  • Кіровоградська область
  • Крим
  • Луганська область
  • Львівська область
  • Миколаївська область
  • Одеська область
  • Полтавська область
  • Рівненська область
  • Сумська область
  • Тернопільська область
  • Харківська область
  • Херсонська область
  • Хмельницька область
  • Черкаська область
  • Чернігівська область
  • Чернівецька область
Харківська область
Пошук по регіону
Пошук по регіону
  • Балаклія
  • Барвінкове
  • Богодухов
  • Валки
  • Великий Бурлук
  • Вовчанськ
  • Високий
  • Дергачі
  • Зміїв
  • Ізюм
  • Слобожанське
  • Красноград
  • Куп'янськ
  • Лозова
  • Люботин
  • Мерефа
  • Нова Водолага
  • Первомайський
  • Пісочин
  • Солоницівка
  • Харків
  • Чугуїв

Корейська Локшина швидкого приготування Nongshim Удон у склянці 62g

№568918
Створено: вчора
Корейська Локшина швидкого приготування Nongshim Удон у склянці 62g Харків - фото 1
Корейська Локшина швидкого приготування Nongshim Удон у склянці 62g Харків - фото 2
Корейська Локшина швидкого приготування Nongshim Удон у склянці 62g Харків - фото 3
Корейська Локшина швидкого приготування Nongshim Удон у склянці 62g Харків - фото 4
Адреса: Харків, Харківська область
Вага: 62г
Удон — локшина з борошна пшениці дрібного помелу, подається як суп із локшиною в бульйоні. ЩО ВНУТРІ Під кришкою на нас чекає брикет вермішелі, в якій уже міститься суха зелень й один пакетик із суповою основою. Темпура — популярна категорія страв японської кухні з риби, морепродуктів і овочів, приготованих у клярі та обсмажених у фритюрі. Відкрити цитату Нори — японська назва різних їстівних видів червоних водоростей. Кінцевий продукт виготовляють, подрібнюючи та потім висушуючи водорості на сітці, після чого він схожий на зелений папір. Ці листи використовуються під час виготовлення страв японської та корейської кухонь. Відкрити цитату СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ На російській етикетці немає способу приготування - не переклали. Але він є англійською, у білому полі на кришці. У процесі приготування немає чогось особливого, крім того, що кришечку потрібно відкрити на половину, для цього на ній навіть є мітки. Потім засинаємо спеції, наливаємо окріп ідемо 3 хвилини. Я додатково зверху накриваю склянку тарілкою, щоб тепло краще збереглося. Чітке фото — клацайте для збільшення. Через три хвилини під кришкою на мене чекає така картина: на поверхніійський розбухла темпура та дрібні сухі водорості із супової основи. Чітке фото — клацайте для збільшення. Ось такий вигляд має окремо бульйон. Він приємного кольору, на поверхні плавають блискучі кружечки, майже як у звичайному натуральному супі. Чітке фото — клацайте для збільшення. Різновид розмішаного супу з боку, як видно в ньому, дуже багато не сушених водоростей, трохи моркви та зеленої цибулі. Як зазвичай крупинки гострих спецій осіли на дні. Суп не рідкий, не порожній, добре заповнений іншими наповнювачами. Чітке фото — клацайте для збільшення. ВЖИВАННЯ ПРО СМАК Розпарена локшина на вигляд, мені нагадати нашу дешеву. Але на смак вона цілком нормальна, не проти, не прісна, у мене злегка криштала на початку, напевно, трьох хвилин їй було мало. Жовті пелюстки виявилися шматочком чогось рибного запеченого в клярі, під кляром розміщений рівно порізаний, солодкуватий прямокутник. Після запарювання запах у страви слабкий, лише легкий аромат водоростей, рибою не пахне. У бульйону виражений, насичений смак, найближчі асоціації: морепродукти, риба, водорості. Сіль і гострота — у міру. Великі зелені листи водоростей ледь мають смак. Біла штучка з червоною завитушкою (знизу на фото) має явний смак крабової палички. Морква не має яскравого солодкого присмаку, як у локшини від вітчизняних виробників. Чітке фото — клацайте для збільшення. Якось давньо я ледве хала суп у суші-барі, не пам'ятала який, але в ньому теж був соєвий соус. Смак у Удона від Nongshim досить сильно схожий на смак того, справжнього натурального супу, правда Удон набагато приємніший, з м'якшим смаком. Загалом, для мене до смаку він порівнянний із натуральною стравою. ЗАКЛЮЧКИЙ окреслений кухня Я з'їла все з великим задоволенням, навіть майже наїлася, попри маленьку порцію. Мені дуже сподобався. Після їди в роті залишилося приємний, трохи гострий посма
№568918
Створено: вчора
176 грн
Додати у кошик Зворотній дзвінок Повідомлення Контакти

Sezam

Був онлайн сьогодні 12:16
Немає відгуків
Подібні пропозиції

Корейська Локшина швидкого приготування Nongshim Удон у склянці 62g купити в Харків за ціною 176 грн. Номер пропозиції 568918 на сайті DOMARKET. Удон — локшина з борошна пшениці дрібного помелу, подається як суп із локшиною в бульйоні. ЩО ВНУТРІ Під кришкою на нас чекає брикет вермішелі, в...

Domarket.ua - ваш надійний маркетплейс для онлайн-шопінгу. Великий вибір товарів, найкращі ціни та перевірені постачальники. Відкрийте для себе світ якісних покупок на domarket.ua!

Вгору