Адреса:
Харків, Харківська область
В'єтнамський Зелений чай Преміум з лотосом 125 грам В'єтнам. Це преміум чай вищої якості з лотосом у бамбуковій упаковці. Чай зелений з лотосом (лотосової чай) відмінної якості. Чай ароматизований справжніми квітами та рослинами, а не хімічними замінниками. Натуральний в'єтнамський зелений чай володіє протимікробною, противірусною, протизапальною дією, зміцнює імунітет, допомагає при грипі, похмілля, харчових отруєннях, корисний при проблемах зі щитовидною залозою, з нервовою системою, а також вагітним жінкам. Крім того, зелений чай сприяє схудненню, так як прискорює обмінні процеси і виведення жирів з організму, а його вживання перед їжею призводить до більш швидкого відчуття ситості. Завдяки вітамінам і мікроелементів зелений чай є сильним антиоксидантом і засобом профілактики величезного спектра захворювань. В якості сировини для чаю використовувалися стародавні чайні бруньки, які ростуть на високих горах, в поєднанні з традиційними методами маринованого лотоса давньої села СенТай в Ханої Хо, створюючи різновид чаю під назвою «Чай Першої Вічності». Як найбільш делікатний чаї в'єтнам, натуральний ароматизований чай стародавнього, типового поєднання з лотосом, в якому виростають пристрасні смаки, незабутні тонкі пахощі, смак яких у інших країн світу бути не може. Вага нетто: 125 г Розмір: 14 * 5 * 14 (см) Інгредієнти: зелений чай і лотос Застосування: При заварюванні невеликої кількості чаю (3-5 г) в чайний набір або в чайну чашку налийте окропу чайний набір. або чашка чаю в залежності від ваших уподобань. Зачекайте 5 хвилин, щоб використовувати. Термін придатності; 24 місяці Дистриб'ютор: Hương Mai Cafe Країна: В'єтнам Я припускаю, що ви вже знаєте, наскільки складний і складний чай Лотос , чайна церемонія складна, що якимось чином може перешкодити вам насолодитися чашкою чаю правильним чином, але не чекайте більше, в цьому пості сьогодні я покажу Ви дізнаєтеся, як правильно, але просто подавати вʼєтнамська чай лотос щоб зберегти всю солодкість і стійкий смак, але простіше, але все ж вимогливо в приготуванні. Вода і її температура: Вода: У стародавньому Ханої в якості основи використовувалася ранкова роса або дощова вода, але в наші дні це неможливо з такою атмосферною водою. Не використовуйте мінеральну воду, бо її зіпсує смак чай. Переконайтеся, що ваша вода чиста і чиста, цього достатньо . Температура води для заварювання чаю: Не лише з чаєм, але і з кавою дуже важлива температура води, особливо з кавою ласки. Окріп робить чай чарівним на смак? Неправильно. Сам по собі зелений чай з лотосом - тонкий і легкий напій, тому для його приготування не потрібно використовувати дуже гарячу воду. Якщо вода занадто гаряча, чай не тільки стає гірше з їдкості і гіркоти, але й набуває потворну і каламутну темну текстуру води. 80-90 градусів Цельсія ідеально. Розігрійте чашку і каструлю: - Цей крок зробив чай не тільки смачніше, але й довше залишався теплим. Якщо пропустити етап нагрівання, чайник поглине все тепло, а чай всередині злегка нагріється, що зр
№568909
Створено: вчора