Адреса:
Київ, Київська область
Склад: екстракт ацероли (барбадоської вишні), екстракт ягід годжі, бромелайн, корінь імбиру, вітаміни: В5 - 4 мг, Е - 2 мг, В1 - 0,3 мг, В9 - 80 мкг, цинк оксид -10 мг, селен (гидроселенит натрію) - 5 мкг; допоміжні речовини: магнію стеарат, лактоза, целюлоза мікрокристалічна. Спосіб застосування: по 1 таблетці 2 рази на день за 30 хвилин до їжі, запиваючи водою. Термін вживання: 1 місяць. Для більш тривалого вживання необхідна консультація лікаря. Перед початком вживання проконсультуватися з лікарем. Організм людини сам не синтезує вітамін С. Він повинен надходити з овочами, фруктами і різними біологічними активними добавками до їжі. Ацерола (Malphighia glabra, Acerola) – є найбагатшим фруктом в світі, за змістом вітаміну С, її плоди багаті також вітаміном A, залізом, кальцієм, магнієм, фосфором, калієм. Інші назви: мальпигия гранатолиста; барбадоська вишня;тропічна вишня;пуерторіканський черешня. Тропічна вишня – найбагатша за змістом вітаміну С фрукт (близько 1,7%). Середній рівень вітаміну С на 100 г Ацерола ― 1678 мг Апельсини ― 49 мг Лимони ― 57 мг Корисні компоненти ягід ацероли: Вітаміни (на 100 г ягід): Вітамін С – до 3300 2800 мг% денної норми) Вітамін А – 135 мкг (15% денної норми) Вітамін В1 – 20 мкг Вітамін В2 – 60 мкг Вітамін B3 (PP) – 400 мкг Вітамін B5 – 300 мкг Вітамін B9 – 14 мкг Поліфеноли і біофлавоноїди (вітамін Р) Мікро - і макроелементи: Кальцій – 7 мг Залізо – 0,1 мг Фосфор – 13 мг Мідь – 0,1 мг Магній – 17 – мг Селен – 0,6 мкг Калій Пектини Клітковина – 1,1 г (на 100 г ягід) З'ясувалося, що завдяки специфічному вітамінним і мінеральним складом ацерола надає регенеруючу вплив на шкіру, особливо в умовах стресу і перевтоми. Ягоди годжі містять більше 10 мінералів, амінокислоти, каротиноїди, вітаміни А, В, С і Е, полісахариди і багатий склад кислот, що забезпечують нормалізацію обміну речовин і загальнозміцнюючу дії. Бромелайн - протеолетический фермент, одержуваний з ананаса, сприяє оптимізації процесів травлення і регулювання ваги, має противотромбическими властивостями, сприяє розщепленню білків і прискорює надходження амінокислот у кров. Корень имбиря - источник витаминов А, С, В1, В2, ВЗ, незаменимых аминокислот и микроэлементов, оказывает профилактику нарушений функций органов пищеварения, выводит из организма токсины, стимулирует выработку желудочного сока, позитивно влияет на память, улучшает мозговое кровообращение, оказывает профилактику атеросклероза, способствует снижению уровня холестерина и стимулирует кровообращение, оказывает положительный эффект на женскую и мужскую потенцию, стимулирует половое влечение и тонизирует. Употребление имбиря с другими лекарственными травами и растениями усиливает их действие. Основные свойства ацеролы: выполняет важную функцию антиоксиданта – защищает клетку от вредных воздействий свободных радикалов,нарушающих обмен кислорода в организме; участвует в синтезе коллагена – белка, играющего важную роль в строении кожи, сухожилий, костей и других соединительных тканей; способствует
№497241
Створено: 31 липня