Адреса:
Київ, Київська область
Склад продукту: екстракт маки перуанської, екстракт коренів і кореневищ аїру, вітаміни А, С, Е, РР, мікроелементи цинк і селен, допоміжні речовини. Властивості продукту: є найбагатшим джерелом амінокислот (містять у своєму складі 19 амінокислот), фитонутриентов, жирних кислот, вітамінів, мікро - і макроелементів; підвищують життєву енергію і витривалість, надають тонізуючу дію, знижують симптоми хронічної втоми, сприяють попередженню депресії; сприяють нормалізації гормонального балансу у чоловіків і жінок, нормалізують і поліпшують функцію ендокринної системи, підшлункової та щитовидної залоз, надниркових залоз; позитивно впливають на роботу серцевого м'яза, сприяють поліпшенню функції серцево-судинної системи; надають позитивний вплив на функцію передміхурової залози та сечовивідної системи при аденомі простати; пом'якшують ефект менопаузи і розлади нервової системи, пов'язані з ПМС у жінок, сприяють зниженню ризику остеопорозу; володіють вираженими адаптогенними та антиоксидантними властивостями, підтримують функції імунної системи, надають загальнозміцнюючу дію на організм людини. маку перуанська є афродизіаком, збільшує потенцію у чоловіків і лібідо у жінок; Опис активних речовин Маку перуанська Кінець 15-го століття у світовій історії був ознаменований початком колонізації іспанськими конкістадорами Південної Америки, де вони зіткнулися з серйозною проблемою, худобу дуже погано розмножувався в новій місцевості і над новими поселенцями нависла загроза голоду. Місцеві індіанці порадили їм додавати в їжу тварин рослина, що росла в високогірних районах Перу, зване корінними жителями Маку (Маса). Результат цього був настільки приголомшливим, що це рослина неодноразово згадувалося в хроніках конкістадорів, як дар богів родючості. Іспанці встановили навіть податки, які виплачувалися у вигляді поставок бульб цієї рослини, які потім відправляли в Іспанію. У документах 200-річної давності згадується, що один з районів Перу повинен був виплатити колонізаторам 9 тонн цієї рослини в якості податків. Конкістадори називали маку перуанську «лікувальної травою Інків». Маку, Маку Перуанська, Перуанський женЬшень – рослина, яка росте в центральному Перу на висоті понад 4000 метрів над рівнем моря в горах Андах, витримуючи інтенсивне сонячне світло, холод, безпліддя високогірних районів (примітно, що при вирощуванні рослини в інших регіонах воно не плодоносить і не дає коренеплід). Перші згадки про вирощування цієї унікальної рослини зустрічаються в літописах цивілізації Інків, вік яких більше 5000 років. Інки традиційно використовували корінь маки перуанської в їжу в минулому при різних обрядах та особливих випадках. Також коріння маки використовувалися інками в якості грошей, у ритуальних і бойових цілях. Згідно з переказами, воїни Інків спеціально їли корінь (коренеплід) маки для отримання сили і витривалості перед відповідальною битвою. Достовірно відомо, що воїни імперії Інків періоду Тахуантинсуйо поїдали у великій кількості коріння рослини для підвищенн
№496878
Створено: 31 липня