Адреса:
Київ, Київська область
Кількість в упаковці:
92шт.
Вітаміни:
В1 (тиамин), U (S-метилметионин), В12 (метилкобаламин), ПАБК (пара-аминобензойная кислота)
Про цілющу користь виноградних кісточок, які представляють природне джерело незамінних для життєдіяльності організму речовин, вчені знають давно. Хімічний склад кісточок добре вивчений і представляє інтерес для медицини, як засіб з високим антиоксидантним потенціалом, з терапевтичною дозою вітамінів Е, К, С, В1, В2, В5, В6, В9, РР, холіну і оптимальним складом мінеральних речовин - Са, K, Mn, Na, Mn, Р, Fe, Mg, Cu, F, Zn, Se. Крім цих сполук, лікувальну цінність представляють пектини, лігніни, проантоціаніди, пікногенол, а також ресвератрол. Ресвератрол ставитися до фитоалексинам, захисним речовинам, що виробляються в рослинах у відповідь на пошкодження. Наукові дослідження переконливо свідчать про протизапальну, протипухлинну дії ресвератрола. Доведено, що ресвератрол активізує процеси апоптозу ракової клітини, пригнічуючи їх ріст і ділення, підвищує ефективність хіміотерапії, послаблює тяжкість побічних явищ. Виноградна кісточка багата на проантоціаніди, які визначають м'який протизапальний ефект. У цьому механізмі задіяні процеси впливають на інгібування запальних цитокінів, нейтралізацію вільних форм кисню, уповільнення перекисного окислення ліпідів (ПОЛ). Проантоціаніди виноградної кісточки, як стверджують наукові дослідження (2002р.), володіючи антибактеріальну (патент США 6210681), противірусного, протиалергічною, протипухлинною активністю, здатні впливати на ферменти етанолокислювальної системи, достовірно пом'якшуючи уражаюча дія алкоголю на організм. Науково-дослідні дані демонструють активізацію споживання кисню, позитивний вплив на мітохондрії скелетної мускулатури. Відзначається швидке підвищення окислювальної активності. Дослідники з Вірджинії (США) вважають, що виноградна кісточка допомагає стримувати розвиток діабетичної ретинопатії, нефропатії, хвороб серцево-судинної системи у людей, які страждають на цукровий діабет. Наявність ресвератрола в виноградної кісточці, дозволяє поліпшити метаболізм глюкози і судинні функції. Біологічно активні речовини кісточок забезпечують високі гепатопротектівное властивості, позитивно впливають на функціонування печінки, жовчного міхура. Зміст стеролів сприяє зниженню рівня небезпечних для організму ліпопротеїдів низької щільності. Сила виноградної кісточки, як самого потужного антиоксиданту, в пикногеноле, по активності він перевищує у 20 разів вітамін E, і в 50 разів сильніше вітаміну С. Пікногенол виноградної кісточки нейтралізує вільні радикали, запобігаючи окислення холестерину і його осадження на стінках судин. Він не тільки очищає судини, але і поступово відновлює їх початкове розтин. При впливі на старіючу шкіру відновлює еластичність колагену, покращує мозковий кровотік, зір, попереджає розвиток катаракти. Виноградні кісточки володіють унікальною композицією жирних кислот, з високим ступенем концентрації лінолевої кислоти, що бере активну участь у зниженні рівня холестерину. Кісточки надають захисну дію відносно ендотелію судин, мають венотонічну ефектом, блокують ензімопатіческую деград
№497073
Створено: 31 липня