Адреса:
Київ, Київська область
Відмінні смакові якості і висока харчова цінність арахісового масла пояснюються його складом: - Легкозасвоювані жири; - незамінні амінокислоти. Омега-6 і Омега-9, які містяться в арахісовій олії, сприяють зміцненню імунітету, нормалізації гормонального балансу, а також покращення функціонування нервової і статевої систем; - Вітаміни - B8, А, В1, Е, D, В4, В2, В3, В5, В9. Вітаміни-антиоксиданти А і Е сприяють поліпшенню роботи органів зору, а також надають сильну протизапальну, імуностимулюючу та ранозаживляющую дію. Вітамін B4 попереджає жирову інфільтрацію печінки і розвиток жовчнокам'яної хвороби. Вітаміни групи B сприяють здоров'ю волосся, нігтів і шкіри, а також гарному зору і міцної імунної терапії; - макро - і мікроелементи, в числі яких йод, магній, калій, кальцій, мідь, залізо, фосфор, цинк, кобальт і деякі інші. Крім того, у складі арахісового масла входять і ряд інших елементів (фосфоліпіди, поліфеноли, бетаїн, фітостероли), які надають сприятливий вплив на функціональний стан кардіо-судинної, нервової, імунної та травної систем організму.
№497202
Створено: 31 липня