Адреса:
Луцьк, Волинська область
Olimp Clear Whey Isolate+ - це порошкоподібний продукт для приготування напою з високим вмістом білка та електролітів. При змішуванні з водою протеїн Clear Whey Isolate+ має приємний смак, а головне, склад Clear Whey Isolate+ дозволяє збагатити раціон солідною порцією білків у вигляді легкозасвоюваного ізоляту сироваткового протеїну та електролітів (магній, калій, кальцій).
Білок сприяє зростанню та підтримці м'язової маси. Магній допомагає підтримувати електролітний баланс та правильний синтез білка, а також сприяє зниженню відчуття втоми та втоми. Магній, калій та кальцій сприяють правильному функціонуванню м'язів.
Переваги Olimp Clear Whey Isolate+:
- в кожній порції (35 г) Olimp Clear Whey Isolate+ 26 г високоякісного протеїну6 у формі сироваткового ізоляту.
- допомагає збільшити м'язову масу
- допомагає підтримувати м'язову масу
- допомагає підтримувати електролітний баланс
- допомагає у правильному синтезі білка
- допомагає у правильному функціонуванні м'язів (магній, калій, кальцій).
- допомагає у зменшенні почуття втоми та втоми (магній).
- Допомагає у підтримці правильного енергетичного обміну (магній, кальцій).
- допомагає у підтримці здоров'я кісток (білок, магній, кальцій).
Склад однієї порції - 35 г:
Енергетична цінність - 447 кДж/107 ккал.
Жири, у тому числі насичені жирні кислоти - 0 г
Вуглеводи, включаючи цукру - 0,7 г
Білок - 25 г
Сіль - 0,25 г
Калій - 408 мг (20%*)
Кальцій - 243 мг (30%*)
Магній 67 мг (18% *)
L-аланін - 1,48 г
L-аргінін - 0,62 г
L-аспарагінова кислота - 3,26 г
L-цистеїн - 0,65 г
L-глутамінова кислота - 5,36 г
Гліцин - 0,41 г
L-гістидин - 0,50 г
L-ізолейцин - 1,90 г
L-лейцин - 3,14 г
L-лізин - 2,84 г
L-метіонін - 0,65 г
L-фенілаланін - 0,89 г
L-пролін - 1,63 г
L-серин - 1,36 г
L-треонін - 1,99 г
L-триптофан - 0,41 г
L-тирозин - 0,77 г
L-валін - 1,75 г
* - % від рекомендованої добової норми
Інгредієнти:
85% ізолят сироваткового білка (з молока), регулятор кислотності - лимонна кислота; мінерали [хлорид калію, магнієві солі лимонної кислоти, карбонат кальцію], ароматизатори, підсолоджувачі - ацесульфам К, сукралоза; сіль, емульгатор - лецитин (із сої); барвник - каротини.
Спосіб приготування: Розчиніть 1 порцію (35 г порошку = 1 мірну склянку) на 500 мл води за допомогою шейкера не менше 30 секунд.
Утворення піни є природним явищем, обумовленим інгредієнтами, що використовуються, і не впливає на якість продукту.
Важливо збалансоване харчування та здоровий спосіб життя.
№1318875
Створено: Сьогодні