Адреса:
"Соборна", Нововолинськ, Волинська область
Циркуляційний апарат 7-8 л/хв для приготування їжі методом су-вид Profi Cook PC-SV (1126) ProfiCook PC-SV 1126 – високоякісний циркуляційний холодильник для приготування страв за технологією Sous-Vide. Інноваційна технологія су-вид використовується в найкращих п'ятизіркових ресторанах по всьому світу. Він має на увазі повільне приготування продуктів, упакованих у вакуумні пакети, завдяки чому вони не втрачають свій запах, смак та колір, а разом з ними і свою харчову цінність. У номері також немає запаху їжі, що готується. Для приготування їжі вам не знадобиться плита. Все, що вам потрібно зробити, це покласти упаковані продукти в каструлю з водою і прикріпити пристрій до її стінки так, щоб наконечник був занурений у воду. Для цього на пристрої є мінімальні та максимальні позначки. Завдяки методу приготування sous vide, продукти харчування залишаються свіжими довше, оскільки в процесі приготування вони пастеризуються. Переваги: Технологія приготування їжі Sous-Vide: вакуумний метод тривалого приготування їжі у щільно закритих пластикових пакетах, поміщених у гарячу воду. Мета методу - зберегти природний смак та якість продуктів. Корпус із нержавіючої сталі з м'якою ергономічною ручкою Точне приготування їжі завдяки електронному контролю температури (макс. відхилення +/– 0,5 °C) Зберігає вітаміни, поживні речовини та аромат Функції дбайливого приготування, приготування йогурту та підтримання тепла Циркуляція води: 7-8 л/хв Світлодіодний дисплей показує вибрану температуру, фактичну температуру, таймер. Регулювання температури: 0°C – 90°C (з кроком 0,5°C) 99-годинний таймер Автоматичне відключення за низького рівня води Підходить для всіх видів посуду, придатного для використання в духовці висотою приблизно 15 см і вище. Вбудований монтажний кронштейн Легко використовувати та чистити Електроживлення: 220-240 В, 50/60 Гц, 800 Вт Ресторанна їжа Цю техніку використовують у найкращих п'ятизіркових ресторанах по всьому світу. Жодних додаткових пристроїв не потрібно Для приготування їжі вам не потрібна плита – все, що вам потрібно, це пристрій, каструля з водою та продукти у вакуумній упаковці. Здорова кулінарія Повільне приготування продуктів, упакованих у вакуумні пакети, не дозволяє їм втрачати запах, смак та колір, а разом із ними і харчову цінність. Свіжість Завдяки методу приготування sous vide, продукти харчування залишаються свіжими довше, оскільки в процесі приготування вони пастеризуються. Габаритні розміри: Довжина – 39 см Ширина – 10.5 см Висота – 7 см Вага – 1.2 кг Розміри в коробці - 45 х 11 х 13 см Вага у коробці - 1.4 кг
№573745
Створено: вчора