Адрес:
Харьков, Харьковская область
Хондаші - бульйонна основа для японських страв Якщо говорити про японську кухню, то перше або друге, що спадає на думку - це різноманітні супи, які японські кухарі вміють майстерно. І один з найпопулярніших видів бульйонів, без яких не обходиться японська кулінарія – це бульйон Даші, а точніше – його рибний різновид хондаші. Що таке хондаші, і як його їсти? Рибний бульйон, легкий і водночас поживний, в Японії має традиційну назву хондаші. До того ж готується він не більше як півгодини. Японські кулінари - майстри витягати з, здавалося б, не найбільш поживних продуктів максимум користі. І бульйон дасі - тому яскраве підтвердження. Наведемо кілька фактів на його користь: Даші та хондаші - бульйони повторного варення. Тобто, ви можете для початку зварити первинний бульйон з концентрату Даші та водорослей комбу – на це потрібно всього 15 хвилин плюс півгодини на замочування комбу. Потім процідіть його та використовуйте за призначенням. А що залишилися від проціджування інгредієнти можна заново залити та проварити для отримання ще одного бульйону Даші; Інший бульйон варитись ще швидше - йому досить всього 10 хвилин; Використовують рибний бульйон для чисельних страв. Перш за все – для супів місо, як основу, а також для гасіння чи припускання риби, овочів чи м'яса. Також незамінний він для традиційних супів рамен і просто заливання різних видів лапші. Також бульйон хондаші може стати основою соусів у східному стилі або ви можете використати його сам по собі. Корисні властивості бульйону Даші Як і будь-яке рибне блюдо, хондаші багатий на кальцій та фосфор. Також він виступає природним джерелом ненасичених жирних кислот, які сприяють нормальному тиску і метаболізму, а заодно перешкоджають утворенню бляшок холестеринів. За рахунок коллагену, що міститься у водорослях комбу і риби, такий рибний бульйон допомагає зберігати еластичність шкіри та суглобів, перешкоджає розвитку артритів або запалень суглобів. Велика кількість білка в бульйоні хондаші – джерело енергії, яка не перетворюється на жир. Такий бульйон у чистому вигляді стане відмінним продуктом для здорового способу життя. Калорійність бульйону – всього {$product.features.kkal} Ккал на 100 грамів. Він поживний і водночас легкий для засвоєння. Бульйон Даші без клопоту - в інтернет-магазині «Суші Кухар» Варитись бульйон хондаші за традицією з водорослей комбу та стружки сушеного тунця. Але купувати окремо ці інгредієнти не варто – все набагато простіше! У нашому інтернет-магазині ви можете купити бульйон Даші у вигляді сухого концентрату, який можна просто розвести водою. До складу концентрату від китайського виробника входять натуральна стружка сушеної скумбрії, глутамат, сіль, глюкоза та нуклеїнова кислота. Просто додайте гарячої води до сухої суміші - і в лічені хвилини у вас буде готовий насичений бульйон для приготування японських страв. Ми пропонуємо вам купити сухий хондаші в зручній фасовці по 100 грамів, упакованих у зіп-лок пакет, або в альтернативній пластиковій упаковці – чаші того ж ваги.
№569883
Создано: 17 сентября