Молодий в'єтнамський рис Ком 500 грам (В'єтнам) 230 грн
Фільтрувати
Всі категорії
Виберіть категорію
107 790 оголошень - переглянути всі оголошення
Україна
Пошук по країні
Пошук по країні
  • Вінницька область
  • Волинська область
  • Дніпропетровська область
  • Донецька область
  • Житомирська область
  • Закарпатська область
  • Запорізька область
  • Івано-Франківська область
  • Київська область
  • Кіровоградська область
  • Крим
  • Луганська область
  • Львівська область
  • Миколаївська область
  • Одеська область
  • Полтавська область
  • Рівненська область
  • Сумська область
  • Тернопільська область
  • Харківська область
  • Херсонська область
  • Хмельницька область
  • Черкаська область
  • Чернігівська область
  • Чернівецька область
Харківська область
Пошук по регіону
Пошук по регіону
  • Балаклія
  • Барвінкове
  • Богодухов
  • Валки
  • Великий Бурлук
  • Вовчанськ
  • Високий
  • Дергачі
  • Зміїв
  • Ізюм
  • Слобожанське
  • Красноград
  • Куп'янськ
  • Лозова
  • Люботин
  • Мерефа
  • Нова Водолага
  • Первомайський
  • Пісочин
  • Солоницівка
  • Харків
  • Чугуїв

Молодий в'єтнамський рис Ком 500 грам (В'єтнам)

№568683
Створено: вчора
Молодий в'єтнамський рис Ком 500 грам (В'єтнам) Харків - фото 1
Молодий в'єтнамський рис Ком 500 грам (В'єтнам) Харків - фото 2
Молодий в'єтнамський рис Ком 500 грам (В'єтнам) Харків - фото 3
Молодий в'єтнамський рис Ком 500 грам (В'єтнам) Харків - фото 4
Молодий в'єтнамський рис Ком 500 грам (В'єтнам) Харків - фото 5
Адреса: Харків, Харківська область
Вага: 0.5кг
Молодий в'єтнамський рис Ком 500 грам (В'єтнам). Його виробляють з молодого клейкого рису. Рис збирають, поки зерна ще не зовсім дозріли, смажать на маленькому вогні до напівготовності, очищають від лушпиння і подають в листі лотоса. Осінь Ханоя є сезоном для кого. Ком готують з молодого клейкого рису, а краще сказати з сорту «жовта квітка», що збирається в період двох сезонів - весняного та літньо-осіннього. Ханойци, однак, зазвичай готують кого з рису літньо-осіннього сезону, вважаючи, що він смачніший рису весняного сезону. Ханой славиться такими сортами кому, як кому-вонг, кому-лу, кому-мечі (за назвою сіл Вонг, Лу, Мечі, де готують кожен сорт). Фото: nhat-nam.ru Молодий клейкий рис спочатку злегка обсмажують, потім видаляють лушпиння, в результаті виходять чисті круглі зелені зерна. Молоді зерна кому потрібно варити на пару. Ця страва називається сой-ком, яке відрізняється клейкістю. Розбухаючи, повні прозоро-зелені зерна все ще зберігають свій м'який, ледь вловимий аромат свіжого рису. Сой-ком зазвичай покривають жовтим сипучим і ароматним шаром крохмалю з бобів нунг (Vigna radiata - золотиста квасоля). А на самому верху присипають тонкі молочно-білі, блискучі від жиру кокосові ниточки. Фото: nhat-nam.ru «Xôi cốm» став поширеним делікатесом ханойцев. Тому, хто одного разу спробував Ханойський сой-ком, буде важко забути його своєрідний смак. У ньому є щось від сой-во (клейкий рис, приготований на пару з половинками зерен золотистої квасолі), щось від сой-зиа (клейкий рис з кокосом), щось масляниста від горохового кексу, щось солодкувате від цукру. Однак довше і краще запам'ятовується аромат Ханойського ком. Фото: nhat-nam.ru Інгредієнти: - 300 р кого села Вонг - 150 г. бобів нунг - 50 г. сушених зерен лотоса - 50 г. кокоса, натертого довгими ниточками - 2 столові ложки цукру - 2 столові ложки курячого жиру «Xôi cốm». Фото: healthplus.vn Спосіб приготування: - Хлопець зерна золотистої квасолі добре подрібнити, розпушити. - Варені зерна лотоса добре подрібнити, або залишити цілими. - Нитки кокоса добре обсмажити в жирі і цукрі, охолодити. - Варити кому на пару: Коли кого добре розбухне і стане м'яким і клейким, викласти його на тарілку, розпушити і перемішати з цукром. Цукор слід вживати в помірній кількості. Таким чином блюдо буде мати м'який солодкий смак. Витримати так деякий час, щоб зерна кому ввібрали цукор. Потім знову розпарити їх до повної готовності зерна, поки вони не стануть клейкими. Готовий кому викладають, розпушують і охолоджують. В кінці слід додати зерна лотоса, зелену квасолю, тертий кокос і перемішати все разом. Сой-ком зазвичай загортають в листя лотоса, що допомагає довше зберегти клейкість і смак страви. «Chả cốм». Фото: healthplus.vn Ком можна їсти прямо або насолоджуйтеся бананами, як закуска. Його також можна змішувати з іншими харчовими інгредієнтами, щоб створити безліч смачних страв, в тому числі «Chả cốм» (в'єтнамська ковбаса) і «Chè cốм», «Cốm xàо».
№568683
Створено: вчора
230 грн
Додати у кошик Зворотній дзвінок Повідомлення Контакти

Sezam

Був онлайн сьогодні 12:16
Немає відгуків
Подібні пропозиції

Молодий в'єтнамський рис Ком 500 грам (В'єтнам) купити в Харків за ціною 230 грн. Номер пропозиції 568683 на сайті DOMARKET. Молодий в'єтнамський рис Ком 500 грам (В'єтнам). Його виробляють з молодого клейкого рису. Рис збирають, поки зерна ще не зовсім дозріли, смажать...

Domarket.ua - ваш надійний маркетплейс для онлайн-шопінгу. Великий вибір товарів, найкращі ціни та перевірені постачальники. Відкрийте для себе світ якісних покупок на domarket.ua!

Вгору