Адреса:
Харків, Харківська область
Кокосове молоко, сік, вершки Кокосове молоко являє собою мутно-білу рідину, що видобувається з м'якоті дозрілого горіха. Часто його плутають з кокосової водою, яка являє собою сік, що міститься всередині плоду. Кокосовий сік можна пити як самостійний напій, він має слабо виражений солодкуватий смак і водянисту консистенцію. Якщо ж говорити про молоко, то його жирність може досягати 20%. У такому випадку цей продукт називають вершками. Кулінарія - не єдина галузь, де застосовується цей продукт. Також він широко використовується і в косметології, де служить інгредієнтом кремів, лосьйонів, бальзамів. Застосування в кулінарії Кокосове молоко широко використовується в кухнях країн Азії, серед них Таїланд, Малайзія, Індія, В'єтнам, Індонезія. Його додають в супи, другі страви, а також коктейлі. Всі ми чули про популярний гострий тайський супі Том Ям. В оригінальному рецепті він готується саме на основі цього продукту. Індійське і тайське каррі також не обходиться без його додавання. Купити кокосове молоко також буде доречно, якщо ви готуєте десерти. Всілякі суфле, муси, желе і навіть морозиво вийдуть фантастично смачними, якщо використовувати цей інгредієнт. Варто відзначити, що люди з непереносимістю лактози часто замінюють рослинним молоком коров'яче і насолоджуються звичними стравами, не боячись нашкодити організму. Ціна кокосового молока в наш час цілком доступна, тому його можна сміливо додавати в звичні нам млинці, ранкову вівсянку і, звичайно ж, кава. Натуральне кокосове молоко може мати густу консистенцію. Якщо ж вам потрібен продукт у рідкому вигляді, просто перелийте молоко у зручну ємність і нагрівайте на вогні, постійно помішуючи. Цінність складу і користь Кокосове молоко становить величезну цінність для нашого організму. Воно прекрасно засвоюється, на багато краще, ніж тварина. Багате на вітаміни групи В, С і Е; такими мінералами, як залізо, кальцій, фосфор; клітковиною, корисними жирами і іншими важливими для здоров'я елементами. Цей продукт буде відмінним помічником в профілактиці хвороб шлунково-кишкового тракту, людям, схильним до остеопорозу і тим, хто страждає зайвою вагою. Також напій регулює рівень цукру в крові і знижує «шкідливий» холестерин. Виробництво Схема виготовлення даного продукту до непристойності проста. Кокос розколюють на частини, потім з них вирізається м'якоть, яка заливається водою і відправляється в спеціальний автомат, що вичавлює рідину і відокремлює жмих. Отримуємо молочно-білу рідину, готову до розливу в упаковку. Найчастіше, можна зустріти кокосове молоко в банці, рідше в картонному пакеті. Повторити процес його виробництва можна і вдома. Залив попередньо здобуту м'якоть гарячою водою і процідити через сито, або марлю. Зберігання товару У закритій упаковці товар може зберігається досить тривалий термін, якщо не порушена герметичність тари. Оскільки все молоко, вироблене на експорт, пастеризується, або консервується. Після відкриття бажано вжити його в перебігу двох діб і зберігати, звичайно ж, в холодильнику.
№569906
Створено: вчора