Адреса:
Харків, Харківська область
Паста темна соєва Aka Miso 200г Один із ключових продуктів японської кухні — це знаменита місто-паста. Продукт, виготовлений із бобів, які перебродили, став мало не культовим серед шанувальників японської кулінарії, до того ж соєва паста має безліч корисних властивостей і може стати ключем до вашого здоров'я за правильної організації її вживання. Що таке місопаста, і як її правильно готують Мисо — спеціалітет Японії, такий же, як пармезан для Італії або фуа-гра для Франції. Це пастоподібний однорідна суміш бежевого або темнішого відтінку, що використовується в їжу одночасно як приправа, і як один з основних інгредієнтів. Для приготування мисо пасти використовуються всі ті ж боби, що й для соєвого соусу. До того ж, якщо заготівку для місопасти довше витримувати в заквашеному вигляді, саме соєвий соус стане продуктом її віджиму. Але для класичної мисо стільки часу не знадобиться. У процесі приготування соєвої пасти мисоєві боби проходять процес окислення, як сквашування капусти, за допомогою спеціальних грибків. Водночас перші квашені боби з'явилися в японській культурі понад три тисячі років, і відтоді міцно оселилися в раціоні фермерів. Завдяки ферментації боби стають м'якими, збагачуються корисними вітамінами та мікроелементами, але найважливішим чинником стає їхній незвичайний солонуватий смак і яскравий, стійкий аромат, характерний для мисо. Крім самих соєвих бобів до складу пасти входить зерновий каталізатор бродіння (чащі рис, але є пасти та з додаванням ячменю, гречаної крупи, пшениці, кукурудзи та навіть нуту), а також морська сіль і екстракт водоростей, що надають нотку пікантності. пасти. Залежно від часу ферментації пасти ділять на світлу (з терміном бродіння до 1,5 років) і темну (бби якої бродили понад 3 роки). Темна паста акамісо використовується під час приготування різних страв, зокрема знаменитого мисо-супа. Які страви готують із темною місопастою Завдяки своєму насиченому смаку паста бобова акісо активно використовується як приправа: Для супів мисосира — а без цього страви не обходиться жодне приймання їжі в Японії; Як пасти для бутербродів — солоний інтенсивний смак темного мисо чудово підходить для закусочних сендвічів; Насичені супи-рагу з безлічі інгредієнтів тільки виграють у разі додавання мисо-пасти; Огірки — закуски-кульки з рису з начинкою також готуються з мисо-пастою; Маринад для м'яса на основі соєвої пасти — це спосіб отримати смачну та дуже ароматну м'ясну страву; Мисо-паста — це універсальний напівфабрикат на щодень: змішайте її з лимонним соком — і готова заправка для салатів, додайте замість приправи — і страва заграє виразними японськими фарбами, а ложка місопасти, розчинена в гарячій воді — це прекрасний бульйон, незрівнянний із бульйонними кубиками або супами з пакетика. Корисні властивості темної мисо-пасти Купити мисо пасту треба не тільки для кулінарних шедеврів, а й для свого здоров'я. Лікарі довели її корисні властивості: Захист від радіонуклідів: саме завдяки пасті мисо та супам із нею безліч постраждали
№570450
Створено: вчора