Адреса:
а/я 39 Киев 04108, Київ, Київська область
Одним із найкорисніших овочів, що дозрівають пізно восени, є гарбуз – це справжня королева городу, яку люблять і дорослі, і діти. Правда, не у всіх є спеціальні умови для зберігання цього чудового овочу, тому доводиться купувати гарбуз узимку, щоб використовувати його для приготування смачних страв. Щоправда, існує й інший вихід – можна купити вже готовий продукт, який чудово підійде і для гарбузової каші, і для крем-супу, і як оригінальний десерт. Йдеться про скибочки гарбуза, висушені спеціальним способом. Сушений гарбуз: що містить Особливістю цього яскравого і смачного овоча є дивовижна здатність зберігати практично всі вітаміни і мінерали при сушінні, тому натуральний сушений гарбуз містить величезну кількість корисних і потрібних речовин: 1. Вітаміни - А (захист зору), В (гарбуз містить майже всі вітаміни цієї групи, що допомагають зберегти здоров'я інфекціями), Е (антиоксидант, відповідає за молодість тканин і клітин), К (профілактика остеопорозу, забезпечення згортання крові) та ін. 2. Мікроелементи – цинк, залізо, магній, калій, кальцій, натрій – є необхідними інгредієнтами для хімічних процесів у нашому організмі. Наприклад, цинк здатний виявляти та знищувати ракові клітини, кальцій зміцнює кісткову тканину, а залізо, магній та калій запобігають патології кровоносних судин, перешкоджають інфарктам та інсультам. 3. Пектин та сполуки глюкози легко засвоюються людським організмом, насичуючи його енергією та очищаючи від шлаків. Зміст цих корисних речовин зумовило використання гарбуза як дієтичного продукту для дітей та дорослих, які перенесли інфекційні захворювання та інші недуги. Для кого корисний гарбуз Яскраво-оранжеві гарбузові скибочки здатні значно полегшити багато неприємних або хворобливих станів: • Підтримання молодості клітин і тканин, запобігання інфекційним і вірусним захворюванням за рахунок суттєвого поліпшення імунітету. • Серцево-судинні захворювання – регулярне вживання гарбуза стабілізує артеріальний тиск та ритм серця; • ШКТ – виведення токсинів з організму, очищення нирок, кишечника, протоку жовчного міхура та ін.; • Поліпшення зору – гарбуз містить у 5 разів більше каротину, ніж у загальновідомій моркві. Сушений гарбуз використовується для приготування супів і салатів, соусів та приправи для тіста, а також як перекушування – можна приготувати корисну та дуже смачну суміш для дітей з додаванням меду та інших сушених фруктів. Вага 500 грам, натуральна без консервантів та хімії.
№516701
Створено: 15 серпня